De toekomst van Sigma Coatings Plezier

Plezier

Onze mensen, klanten en gemeenschappen zijn belangrijk voor ons. Gastvrij zijn, de Nationale Schildersdag, sociale projecten, collega dagen, kleur brengen in de maatschappij, we laten geen gelegenheid onbenut om samen met onze relaties van elke dag weer een succes te maken.

Uitgelichte initiatieven
voor het maken van plezier

Vaksjaak Podcast

Vaksjaak is een gloednieuwe podcast, waarin de wereld van de vakschilder centraal staat. In verschillende afleveringen passeert alles wat op, onder en naast de steiger gebeurt de revue.

Meer over onze podcasts

Gastvrijheid

Voor Sigma Coatings staat gastvrijheid centraal, waarbij we streven naar een uitnodigende en vriendelijke omgeving voor zowel klanten als collega’s. We geloven in het creëren van een positieve ervaring, waar iedereen zich welkom voelt en op uitstekende service en samenwerking kan rekenen.

Sigma EigenZaak

Sigma EigenZaak biedt jou als zelfstandige ondernemer handige tools om je ondernemerschap een boost te geven! Samen zijn we sterk! Zo hebben we mooie deals gesloten met meerdere leveranciers, delen we nieuwe ontwikkelingen, bieden we regelmatig nieuwe diensten aan en delen we graag kennis met je. Elk jaar vieren we jouw ondernemerschap met de Eigen Zaak Familiedag!

Meer over Sigma EigenZaak

“Naast het aanbieden van optimale producten en services vind ik plezier ontzettend belangrijk. Daarom zetten we altijd de extra stap, met leuke uitjes, acties en initiatieven zoals de NEXT GEN week.”

Raymond Kuhr, Manager Sigma Service Center Zwaag

Next Gen Week

De jeugd heeft de toekomst. Dat geldt zeker voor het schildersvak. Aangezien de beroepsgroep steeds meer vergrijst, is er een grote behoefte aan jongeren die weer vaker kiezen voor een interessant en uitdagend beroep in vastgoedonderhoud. Er is werk genoeg. Maar de vraag is natuurlijk: hoe maak je meer jongeren enthousiast voor dit prachtige vak?

Lees meer

Sociale projecten

Door maatschappelijke initiatieven te organiseren maken we samen Nederland mooier.

Lees meer

De kleuren van Sigma

Door creatief en effectief om te gaan met kleur leveren wij een bijdrage aan een fraaie en gezonde woon- en werkomgeving. Twijfel je over de juiste kleurcombinatie of verftoepassing? Sigma denkt met je mee voor het beste kleuradvies en beantwoordt al je vragen over kleuren! Op deze manier ga je goed voorbereid aan de slag.

Meer over kleuren

Sigma Kleur van het jaar 2024:
Limitless

Maak kennis met Limitless: Sigma Coatings Kleur van het Jaar 2024. Warme honingbeige tint weerspiegelt de veranderende klantvoorkeur voor zachtere, lichtere kleuren. In een tijdperk van ongekende creativiteit en verandering, introduceert Sigma met trots de Sigma Coatings kleur van het jaar 2024: Limitless (PPG1091-3). Deze frisse, warme tint belichaamt zowel de kracht van een primaire kleur als de subtiliteit van een neutrale kleur.

Lees meer >

Blogs

Sigma’s verpakkingen worden steeds duurzamer!

We gebruiken emmers die gemaakt zijn van Post Consumer Recycled...

Lees meer

Wonderwoods - Sigma

Dit project onderscheidt zich door een groene en duurzame aanpak. Ook Sigma heeft een belangrijk aandeel...

Lees meer
loader