Sigma Pearl Clean MattZeer goed reinigbare, egaal matte muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie met Easy Clean Technology.

  • Zeer goed reinigbaar.
  • Vrijwel ongevoelig voor opglanzen.
  • Bestand tegen de meest voorkomende (professionele) reinigingsmiddelen
  • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300.
  • DUBOkeur gecertificeerd.
  • Isega, brand, ecolabel en cradle to cradle certificaten beschikbaar.
Meer productinformatie >

Vlekkeloos

Wil je geen vlekken op de muur? Kies dan voor Sigma Pearl Clean Matt. Dankzij de verbeterde formule is deze muurverf nog beter reinigbaar en egaal mat. Dus hoe vaak je ook schoonmaakt, de muur blijft mooi. Keer op keer op keer.

Wat zijn de verbeterde eigenschappen?

Optimale reinigbaarheid dankzij Easy Clean Technology®.

De Easy Clean Technology zorgt voor optimale reinigbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat waterige en vette vervuilingen worden afgestoten. In het laboratorium wordt de reinigbaarheid getest met onder andere balpeninkt, ketchup en jodium. Eerst met water en als dat niet voldoende is, dan met het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigmapearl Cleaner. Met deze speciale cleaner lukt het vrijwel altijd om vervuilingen te verwijderen. Zelfs na meerdere malen reinigen is Sigmapearl Clean mat uitstekend bestand tegen opglanzen.
Dankzij het oleofobe én hydrofobe karakter van deze verf krijgt vervuiling nauwelijks kans om in de verflaag te trekken en blijft er dus op liggen. En door de mogelijkheid om bij hardnekkige vlekken gebruik te kunnen maken van Sigma Cleaner, de speciaal ontwikkelde reiniger, is Sigmapearl Clean Matt dé reinigbare muurverf.


Sigmapearl Clean Matt is de ideale verf voor hotels.

Ibis Amsterdam Centre Stopera Hotel in Amsterdam renoveerde 207 kamers. Sigmapearl Clean Matt werd gekozen voor de muren. Er werd gekozen voor deze muurverf omdat Sigmapearl Clean Matt erg goed reinigbaar is wat van groot belang is voor hotelkamers die dagelijks gebruikt worden.

Bekijk het project >
loader