Sigma Pearl Clean MattZeer goed reinigbare, egaal matte muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie met Easy Clean Technology.

  • Zeer goed reinigbaar.
  • Vrijwel ongevoelig voor opglanzen.
  • Bestand tegen de meest voorkomende (professionele) reinigingsmiddelen
  • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300.
  • DUBOkeur gecertificeerd.
  • Isega, brand, ecolabel en cradle to cradle certificaten beschikbaar.
Meer productinformatie >

 

 

Overal bereikbaar in Nederland

Met 106 professionele verkooppunten in Nederland heeft Sigma het meest verspreide netwerk voor leveringen. Orders ingegeven voor 10.00 uur, worden nog dezelfde dag uitgeleverd in de winkel of op een project, mits op voorraad. Ook voor verftechnische advies of projectvragen staan onze collega’s voor je klaar.

Vind een winkel


Vlekkeloos

Wil je geen vlekken op de muur? Kies dan voor Sigma Pearl Clean Matt. Dankzij de verbeterde formule is deze muurverf nog beter reinigbaar en egaal mat. Dus hoe vaak je ook schoonmaakt, de muur blijft mooi. Keer op keer op keer.

Wat zijn de verbeterde eigenschappen?


Project in de verf: Hogeschool van Amsterdam

“De locatie Conradhuis van de Hogeschool van Amsterdam was een fantastisch project om onderdeel van te zijn. De wanden zijn gesaust in Sigma Pearl Clean Matt, zelfs met veel lichtinval is het eindresultaat om door een ringetje te halen, geen baanvorming en lijkt het net of ze gespoten zijn. Ideaal ook in een omgeving waar veel reuring is, de wanden blijven mooi!” Mike van Diemen, VAB Afbouwgroep.
 


Optimale reinigbaarheid dankzij Easy Clean Technology®.

De Easy Clean Technology zorgt voor optimale reinigbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat waterige en vette vervuilingen worden afgestoten. In het laboratorium wordt de reinigbaarheid getest met onder andere balpeninkt, ketchup en jodium. Eerst met water en als dat niet voldoende is, dan met het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigma Cleaner. Met deze speciale cleaner lukt het vrijwel altijd om vervuilingen te verwijderen. Zelfs na meerdere malen reinigen is Sigma Pearl Clean Matt nog steeds vrijwel ongevoelig voor opglanzen.

Dankzij het oleofobe én hydrofobe karakter van deze verf krijgt vervuiling nauwelijks kans om in de verflaag te trekken en blijft er dus op liggen. En door de mogelijkheid om bij hardnekkige vlekken gebruik te kunnen maken van Sigma Cleaner, de speciaal ontwikkelde reiniger, is Sigma Pearl Clean Matt dé reinigbare muurverf.loader