5 weken lang vlekkeloze acties

Bekijk het Sigmagazine

Alles voor binnen!
Sigma Pearl Clean en Sigma S2U Nova

Actie van 29 januari t/m 1 maart 2024

Sigma Pearl Clean is ideaal voor zwaar belaste ruimtes. Deze muurverf is uitstekend reinigbaar en bestand tegen strepen, vlekken en reinigingsmiddelen. Mis onze vlekkeloze acties niet! Ook keiharde acties op Sigma S2U Nova om de binnenklus af te ronden. Bezoek ons Sigma Service Center of bekijk het magazine.

Sigma Pearl Clean
dé reinigbare muurverf

Zeer goed reinigbare, egaal matte muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie met Easy Clean Technology.

Sigma S2U Nova
dé krasvaste binnenlak

LTA+ -technologie is een unieke, krachtige technologie met speciale bindmiddelcombinaties die zorgen voor ultieme bescherming van uw binnenhoutwerk.

Vind de beste acties
in het Sigmagazine!

Bekijk het Sigmagazine

Projecten met
Sigma Pearl Clean en Sigma S2U Nova

Optimale reinigbaarheid dankzij Easy Clean Technology®

De Easy Clean Technology zorgt voor optimale reinigbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat waterige en vette vervuilingen worden afgestoten. In het laboratorium wordt de reinigbaarheid getest met onder andere balpeninkt, ketchup en jodium. Eerst met water en als dat niet voldoende is, dan met het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigma Cleaner. Met deze speciale cleaner lukt het vrijwel altijd om vervuilingen te verwijderen. Zelfs na meerdere malen reinigen is Sigma Pearl Clean Matt nog steeds vrijwel ongevoelig voor opglanzen.

Dankzij het oleofobe én hydrofobe karakter van deze verf krijgt vervuiling nauwelijks kans om in de verflaag te trekken en blijft er dus op liggen. En door de mogelijkheid om bij hardnekkige vlekken gebruik te kunnen maken van Sigma Cleaner, de speciaal ontwikkelde reiniger, is Sigma Pearl Clean Matt dé reinigbare muurverf.

“De HvA blijft een school, veel leerlingen, veel beweging. Mensen die tegen de wanden aanstoten. Daarom hebben we Sigma Pearl Clean Matt gebruikt. Hierdoor zijn de wanden weer prima schoon te maken door de Easy Clean Technology.”

Mike van Diemen - VAB Afbouwgroep.

Zoek jouw Sigma verfspecialist

En laat je adviseren voor het beste reslutaat

Zoek nu
loader