Sigma Perfect MattPerfect egale matte muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie.

  • Perfect egale afwerking, dankzij Smooth Layer Technology.
  • Aanzet- en baanvrij verwerkbaar.
  • Bijwerken met hetzelfde product valt niet of nauwelijks op.
  • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300.
  • DUBOkeur gecertificeerd.
  • Isega en brand certificaat beschikbaar.
Meer productinformatie >

Bekijk de Geen strepen, Geen stress uitdaging

Smooth Layer Technology


Hoe werd Sigma Perfect ontwikkeld?

Vakschilder Niels Zomerdijk werkt graag met de producten van Sigma Coatings. De introductie van de nieuwe Sigma Perfect Mat muur- en plafondverf was voor hem een reden om eens op zoek te gaan naar het verhaal achter verf. Want hoe worden muurverven eigenlijk ontwikkeld? Hij vroeg het aan Nora Boukris, innovatiemanager bij PPG.

Lees het interview >


Help, een donkere kleur op de muur!

De trend van donkere kleuren vindt overal doorgang. Steeds meer mensen vragen zich dan ook af hoe ze een donkere tint kunnen toepassen in hun eigen interieur. Voor zowel de schilder als de consument heeft styliste en kleurexpert Fabinne Bruyninckx een paar handige adviezen.

Tips voor de schilder > Tips voor de consument >


Project in beeld: villa in de verf met Sigma Perfect

Vakschilder Marcel Bohm kreeg de opdracht om de binnenkant van een grote villa in Beverwijk te schilderen. Na een drietal latextesten, koos hij voor Sigma Perfect voor dit project. Samen met een andere schilder ging hij aan de slag om het project na een kleine drie weken af te ronden.

Bekijk het project >


Tips van vakschilder Stefan

Een ervaren klusser herkent het probleem. Je hebt flink je best gedaan om een nieuwe kleur op de muur te krijgen, maar na opdroging zie je toch nog banen en strepen. Ervaren vakschilder Stefan Hilster deelt graag zijn tips om baanvorming te voorkomen. Op naar een professioneel geschilderde ruimte!

Bekijk de tips >
loader