Glidden

Goede kwaliteit voor een
schappelijke prijs

Waarom Glidden?

  • Compleet assortiment binnen- en buitentoepassing
  • Schrobbaar met goede dekking
  • Optimaal drogend met strak eindresultaat

Zoek jouw Sigma verkooppunt

Ook voor al je Glidden producten

Zoek nu

Het Glidden assortiment

Glidden biedt een compleet assortiment van primers, lakken en muurverven voor binnen – en buiten toepassing. De producten en systemen van Glidden zijn van goede kwaliteit en worden gekenmerkt door een gemakkelijke verwerking en een goede dekking en droging. Met Glidden kan elke verfklus gemakkelijk geklaard worden.

Muurverven
Het assortiment muurverven van Glidden bestaan uit primers en muurverven voor binnentoepassing. Zo zijn Glidden Tex Matt en Glidden Tex Satin hoogwaardige, schrobbare muurverven met een zeer goede dekking. Bovendien worden alle muurverven van Glidden gekenmerkt door een goede dekking en een soepele verwerking.

Lakverven
De Glidden Alkyd Finish lakken zijn vier seizoenen lakverven die worden gekenmerkt door een optimale droging en een goed glansbehoud. Bovendien is deze lak verkrijgbaar in zowel hoogglans als zijdeglans. Voor een strak eindresultaat binnen kies je voor Glidden Aqua Finish Satin of Glidden Aqua Spray Finish Satin. Voor elke schildersklus heeft Glidden ook een passende primer. Daarmee behaal je een optimaal eindresultaat.

Glidden Product Categorieën

Verkooppunten:

Ook voor Glidden producten

loader