Morgen begint vandaag

De wereld beschermen en mooier maken

Hoe bereiken we dat?

Bij Sigma investeren we niet alleen in vandaag, maar ook in morgen. Met kwaliteitsproducten, leerzame trainingen, inspirerende content en duurzame oplossingen willen we de wereld mooier maken en voor lange tijd beschermen.

We staan dicht bij alle professionele schilders. We zijn er voor de ervaren schilders die vertrouwen op onze producten van hoge kwaliteit.

En voor de volgende generatie, die de toekomst in handen heeft. We begrijpen dat onze keuzes van vandaag een impact hebben op de toekomst. Daarom blijven we luisteren, leren en innoveren. We verbeteren en verduurzamen onze producten en diensten voortdurend om niet alleen de wereld van vandaag, maar ook die van morgen mooier te maken. En daarom zeggen we: Sigma.

PPG, We Protect and Beautify the World®

Van het ondersteunen van het sociale welzijn tot het bijdragen aan de circulaire economie. Het ontwikkelen van producten en processen die de klimaatverandering helpen verzachten en de grootste uitdagingen van onze klanten kunnen oplossen.

Alles is terug te vinden in de Duurzaamheidsnorm die PPG nastreeft.

Lees meer in het ESG Report 2023 >

De 7 duurzaamheidspijlers van
Sigma Coatings

Levensduur

Wij ontwikkelen duurzame producten die ondergronden langdurig beschermen. Dit zorgt voor verlenging van onderhoudsintervallen en beperking van materiaalgebruik.

CO2-reductie

Onze continue doelstelling is verlaging van onze CO2-voetafdruk bij al onze activiteiten en processen, zoals productontwikkeling, gebruik van biobased grondstoffen, transport en opslag.

Welzijn

Jouw welzijn is voor ons belangrijk voor nu en in de toekomst. Dit doen we door bij te dragen aan een veilige woon- en werkomgeving.

Circulariteit

Circulariteit is een complex onderwerp. Met verschillende oplossingen leveren wij een zo hoog mogelijke bijdrage aan circulariteit en zoeken we continue naar nieuwe mogelijkheden om afval te verminderen.

Energie

Wij maken gebruik van energiebesparende oplossingen om bij te dragen aan een verlaging van energiegebruik in onze bedrijfsvoering.

Productiviteit

We blijven innoveren met onze producten en diensten om jouw werk efficiënter en duurzamer te maken. We zijn jouw kennispartner.

Plezier

In de samenwerking met onze relaties, leveranciers en collega’s staan respect en werkvreugde voorop.

Nieuws

Nieuwe Duurzame producten

Recent zijn de Sigma Torno Aqua en Sigma Façade Topcoat Satin geïntroduceerd. Sigma Torno Aqua is dé duurzame lak op waterbasis met zeer goede kleur- en glansbehoud. Geschikt voor buiten én binnen. Sigma Façade Topcoat Satin heeft de Quick Rain Technology, wat betekent dat de verf al na 25 minuten regenbestendig is bij een temperatuur van 23°C. Het product is beschikbaar in de grijze PCR-emmer, deze is volledig recycleerbaar.

Sigma stapt in Kozijn Herstel Plan

Infinity Repair, Sigma Coatings, BUVA en Saint-Gobain Glass bundelen hun krachten om bestaande houten kozijnen efficiënter, duurzamer en goedkoper te renoveren. Mét minder overlast voor de bewoners.

Lees meer

Blogs

Sigma’s verpakkingen worden steeds duurzamer!

We gebruiken emmers die gemaakt zijn van Post Consumer Recycled...

Lees meer

Urban Art als ode aan sport, cultuur en gezondheid

Clubhuis krijgt kleurrijke make-over. Het clubhuis van tafeltennisvereniging Hooghei in Vlijmen bood tot voor kort een wat troosteloze aanblik.

Lees meer
loader