Sigma S2U Allure GlossDankzij het unieke Dual Guard System® van Sigma S2U Allure is het buiten houtwerk voor de komende jaren optimaal beschermd, weer of geen weer.

  • 10 jaar schildervrij mogelijk
  • Gemakkelijk verwerkbaar van 0°C tot 30°C
  • Eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen
  • Uitstekend glansbehoud
Meer productinformatie >

Sigma S2U Allure: meest duurzame lak voor buitenhoutwerk

Uw buitenhoutwerk krijgt door de jaren heen flink wat te verduren. Sigma S2U Allure, met Dual Guard System, is de meest duurzame lak voor uw buitenhoutwerk. Bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Zo bent u klaar voor de komende jaren!

Bekijk meteen de:

Tips van onze medewerkers Projecten met Allure 
 

Optimaal beschermd met Dual Guard System®


Tot 10 jaar garantie op uw vakmanschap*.

Om die garantie te kunnen waarborgen gaan we telkens uit van het unieke karakter van het project waarvoor u, als schildersbedrijf, de garantie aanvraagt. Samen met u stellen we een uitgebreid technisch advies op waarbij we de gehele technische staat van het project meenemen. Zorg er wel voor dat u de garantie aanvraagt voordat u aan het werk begint.

Om voor garantie in aanmerking te komen is het verder belangrijk dat:

  • er kleuren gekozen worden die passen binnen de gekozen intervaltermijn,
  • het schilderwerk periodiek wordt gereinigd,
  • de projecten niet aan de kust of in industriële gebieden liggen,
  • minimaal een '1,5+'-schilderbeurt wordt toegepast. Dat is een overschilderbeurt waar de onderdorpels één keer geheel worden gegrond.
Bekijk de voorwaarden >


DUBOkeur® het keurmerk voor duurzaam bouwen

DUBOkeur® is een onafhankelijk milieu label (type I/ ISO14024), dat bewijst dat een product, grondstof of woning tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Verder toont het NIBE aan dat houten deuren en kozijnen een lagere milieu impact hebben dan kunststof en aluminium. Een keuze voor Sigma S2U Allure met DUBOkeur® is dus een keuze voor de meest duurzame oplossing voor bescherming en verfraaiing van uw houten deuren en kozijnen buiten.


Sigma S2U Allure is voor 51% biobased

Bij Sigma zien we de noodzaak om onze afhankelijkheid van fossiele bronnen en onze footprint te verlagen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Volgens de ASTM D6866 methode is het bindmiddel van Sigma S2U Allure voor 51% biobased*.

loader