De voordelen van Sigma S2U Allure

 

  • Duurzame lak voor buitenhoutwerk
  • Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
  • Dual Guard System (uitstekend glansbehoud)
  • Garantietermijn van 10 jaar (10 jaar schildervrij mogelijk)
  • Gemakkelijk verwerkbaar van 0 tot 30 graden

Sigma S2U allure: Meest duurzame lak voor buitenhoutwerk

Schilderwerk buiten heeft meer te verduren dan binnen. Of het nu gaat om het schilderen van houten ramen, kozijnen of deuren, Sigma S2U Allure is een lak die houtwerk beschermt tegen regen, sneeuw, hagel, vorst en hitte. Voor het optimale resultaat, gebruik de Sigma S2U Allure Primer als grondlaag en daarna Sigma S2U Allure gloss of Sigma S2U Allure satin als mooie duurzame afwerklaag. Zo bent u klaar voor de komende jaren!
 

Tips van onze medewerkers Projecten met Allure


Het S2U Allure assortiment

Sigma S2U Allure Gloss

Extreem duurzame hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenenonderhoud.

Sigma S2U Allure Satin

Extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.

Sigma S2U Allure Gloss

Extreem duurzame oplosmiddelhoudende grondlakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.

Optimaal beschermd met Dual Guard System®

Dual Guard System is het bindmiddel dat de duurzaamheid van kleur en glans van Sigma S2U Allure verbetert. DGS is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt waardoor de lak uitstekend bestand is tegen uv-straling en andere weersinvloeden. Daardoor kan Sigma Coatings een 'schildervrij' garantietermijn garanderen van wel 10 jaar.

Bekijk de video om te weten hoe het Dual Guard System werkt >


Tot 10 jaar garantie op uw vakmanschap*.

Om die garantie te kunnen waarborgen gaan we telkens uit van het unieke karakter van het project waarvoor u, als schildersbedrijf, de garantie aanvraagt. Samen met u stellen we een uitgebreid technisch advies op waarbij we de gehele technische staat van het project meenemen. Zorg er wel voor dat u de garantie aanvraagt voordat u aan het werk begint.

Om voor garantie in aanmerking te komen is het verder belangrijk dat:

  • er kleuren gekozen worden die passen binnen de gekozen intervaltermijn,
  • het schilderwerk periodiek wordt gereinigd,
  • de projecten niet aan de kust of in industriële gebieden liggen,
  • minimaal een '1,5+'-schilderbeurt wordt toegepast. Dat is een overschilderbeurt waar de onderdorpels één keer geheel worden gegrond.
Bekijk de voorwaarden >


DUBOkeur® het keurmerk voor duurzaam bouwen

DUBOkeur® is een onafhankelijk milieu label (type I/ ISO14024), dat bewijst dat een product, grondstof of woning tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Verder toont het NIBE aan dat houten deuren en kozijnen een lagere milieu impact hebben dan kunststof en aluminium. Een keuze voor Sigma S2U Allure met DUBOkeur® is dus een keuze voor de meest duurzame oplossing voor bescherming en verfraaiing van uw houten deuren en kozijnen buiten.


Sigma S2U Allure is voor 51% biobased

Bij Sigma zien we de noodzaak om onze afhankelijkheid van fossiele bronnen en onze footprint te verlagen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Volgens de ASTM D6866 methode is het bindmiddel van Sigma S2U Allure voor 51% biobased*.


loader