Makkelijk online bestellen als professional

How to: online bestellen

How-to: Zo kun je makkelijk je favoriete producten opslaan

How-to: Zo kun je makkelijk en snel je facturen inzien en downloaden

Sta nooit meer te wachten


Het is soms druk in het Sigma Service Center, vooral in de ochtend. Bestel van tevoren en je bestelling staat voor je klaar om af te halen. Kun je altijd nog even een bakkie doen, maar weggaan wanneer het je uitkomt.

Bestel wanneer het jou uitkomt


Een bestelling in de winkel doorgeven kan tot 17:00 uur (en vrijdag tot 16:00 uur). Maak je jouw bestelling online in de avond, staat het gewoon voor je klaar om af te halen of bezorgen we het bij je op locatie.

Hou zicht op alle bestellingen binnen jouw projecten


Wanneer jouw mensen zelf de bestellingen kunnen doen, maar je deze wel wil accorderen, is online bestellen een uitkomst. Je kan jezelf als hoofdgebruiker instellen, en je collega's als subgebruikers toevoegen. Zo kunnen zij zelf makkelijk bestellen, en geef jij het akkoord. En je houdt een makkelijk digitaal overzicht bij.

Makkelijk inzicht in jouw persoonlijke prijzen


Door je eenmalig te registeren kan je inloggen op Sigma.nl. Hier zie je voor alle paint en non-paint producten de prijzen en korting die we met je hebben afgesproken.

Zicht op al je facturen


In je account op Sigma.nl heb je onder het tabje 'administratie' de facturen van al je bestellingen. Zowel wat je online als offline hebt besteld. Dat scheelt weer papierwerk.

Alle adviesrapporten bij de hand


In jouw account op Sigma.nl vind je alle adviezen die we voor je hebben gemaakt. Deze zijn als PDF document te downloaden. De Titel en omschrijving van het Technisch Advies in PPG Tech worden in Mijn Sigma zichtbaar.


loader