Welzijn

Morgen begint vandaag

Welzijn

Welzijn en veiligheid van onze mensen, klanten en eindgebruikers wordt steeds belangrijker. Sigma Coatings biedt een breed pakket aan producten en diensten die bijdragen aan een gezondere werk – en leefomgeving. Een voorbeeld is de brandcertificering van onze verf, waardoor schilderwerk in gebouwen een bijdrage levert aan de brandveiligheid van het gebouw en haar gebruikers.

Uitgelichte initiatieven
die bijdragen aan welzijn

Sportieve activiteiten

Bij Sigma Coatings vinden we het belangrijk om onze evenementen met klanten te combineren met een sportieve activiteit. Sporten en netwerken zijn cruciaal voor welzijn, omdat ze niet alleen de fysieke gezondheid verbeteren, maar ook mentale veerkracht en sociale verbondenheid versterken.

Labels & certificeringen

Bij Sigma Coatings gebruiken we certificeringen voor veilige leef- en werkomgeving op grond van voeding, binnenluchtkwaliteit, brandklasse en kinderspeelgoed. De A+ certificering voor Indoor Air Quality (IAQ) toont aan dat wij veilig gebruik van onze producten net zo belangrijk vinden als de kwaliteit van onze producten.

Meer over Labels & certificeringen

"Veilig werken is geen optie, maar een prioriteit; in onze bewustwording in veiligheid schrijven we succesverhalen, we borgen dit door regelmatige trainingen en voorlichtingen."

Bas Alsema, Manager Sigma Service Center (Alkmaar)

Veiligheid

Sigma Coatings produceert, distribueert en brengt producten op de markt op een veilige en verantwoordelijke manier. De veiligheid van onze eigen medewerkers en omgeving staat voorop. Om zorg te dragen voor hun veiligheid, werken onze mensen tijdens de productie met beschermende kleding. Daarnaast verzorgen we regelmatig trainingen voor field safety om ongelukken te verminderen. Dit heeft ertoe geleid dat al minimaal 5 jaar geen grote incidenten zijn geweest.

Producten

Om een gezonde werkomgeving te stimuleren heeft Sigma Coatings verfproducten ontwikkeld die tot 30% lichter in gewicht zijn. Hierdoor zijn ze niet alleen makkelijk te tillen, maar ook het risico op letsel door herhaaldelijke lichamelijke belasting is verminderd.

Meer over Siloxan Matt

Onze producten
die bijdragen aan welzijn

Sigma Siloxan

Minder fysieke belasting en optimaal verwerkingsgemak dankzij Light & Easy.

Sigma Pearl Clean

Vervuilingen zijn eenvoudig te verwijderen, hierbij glanst de verflaag niet of nauwelijks op.

Sigma S2U Allure

De meest duurzame lak die tijdens 4 seizoenen verwerkbaar is zonder verdunning te hoeven toevoegen.

Blogs

Sigma’s verpakkingen worden steeds duurzamer!

We gebruiken emmers die gemaakt zijn van Post Consumer Recycled...

Lees meer

Urban Art als ode aan sport, cultuur en gezondheid

Clubhuis krijgt kleurrijke make-over. Het clubhuis van tafeltennisvereniging Hooghei in Vlijmen bood tot voor kort een wat troosteloze aanblik.

Lees meer
loader