RGS-inspecteurstraining

Samenwerken om nog beter te presteren: dat is de gedachte achter Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Samen met de opdrachtgever en het vastgoedonderhoudsbedrijf willen wij vanuit Sigma Coatings als adviseur en verfleverancier vooraf meedenken over de slimste onderhoudsaanpak, dit op basis van een juiste risico inschatting bij onderhoudsvraagstukken. Bij RGS is het van belang dat partijen een juiste risico inschatting doen op grond van, veelal door de opdrachtgever geformuleerde, functionele en/of technische prestatie-eisen. Voor de vastgoedonderhoudsbedrijven is het van belang dat zij de juiste vragen weten te formuleren aan de opdrachtgever over het te voeren onderhoudsstrategie, dit om een juiste onderhoudsscenario aan te bieden. Zowel opdrachtgever als het vastgoedonderhoudsbedrijf hebben er dus baat bij om binnen RGS risico’s optimaal te beheersbaar te maken en degradatie van zowel de ondergrond als toegepaste verfsystemen in de tijd juist te voorspellen.
Sigma Coatings promoot RGS omdat het een betere manier is voor zowel duurzamer onderhoud als beheer van vastgoed wat zowel het financieel als sociaal rendement verhoogt.
 

Inhoud training

Adviesbureau Exsys en Sigma Coatings hebben de handen ineen geslagen en voor u een training samengesteld die antwoord geeft op onderstaande vragen.
 
Hoe schat ik risico's in bij RGS-gerelateerde uitvagen?
Hoe voer ik een juiste conditiemeting uit?
Hoe beoordeel ik (VAC-gerelateerde) prestatie-eisen?
Hoe werk ik een juist scenario/onderhoudsplan uit op basis van risico's?
Alles wordt behandeld vanuit de RGS-systematiek.
 

Voor wie?

Deze training is speciaal voor RGS-inspecteurs & RGS-scenario schrijvers bij vastgoedonderhoudsbedrijven en/of opdrachtgevers, adviesbureau's, etc. die als inspecteur of adviseur bezig zijn met RGS-gerelateerde vraagstukken
 

Doel

Training verdiept de kennis en bewustwording in het verbeteren van de RGS-processen vanuit strategisch niveau naar praktische planvorming.
 

Kosten

€275,- exclusief btw
 

Inschrijven?

Heeft u interesse. Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
 

Vragen?

Heeft u nog vragen omtrent de training? Neem contact op met peter.neuteboom@ppg.com  
loader