Sigma
Colour Tester

Het kiezen van de juist kleur of kleuren is een belangrijke beslissing

De zekerste kleurkeuzehulp:
de Sigma Colour Tester

Het kiezen van de juist kleur of kleuren is een belangrijke beslissing. De Sigma Colour Tester is een waardevol instrument dat het selectieproces vergemakkelijkt en helpt om de perfecte kleur te vinden die naadloos aansluit bij hun persoonlijke stijl en voorkeuren. Met behulp van de Tester kan je de gekozen kleur daadwerkelijk ervaren in je eigen omgeving, waardoor je een beter idee krijgt van het eindresultaat.

Sigma heeft natuurlijk al enkele handige kleurwaaiers en kleurkaarten beschikbaar, die je kunnen helpen bij het bepalen van een kleur of kleurencombinatie die volledig aan je smaak voldoet. Misschien heb je de PPG Colour Reader kleurenscanner of Voice of Colour kleurkaart gebruikt. Maar soms wil je een bepaalde kleur toch liever eerst even in het echt bij je op de muur zien, voordat je een keuze maakt. Zo kun je ook rekening houden met lichtinvallen op verschillende momenten van de dag.

Sigma Colour Tester biedt de oplossing!

In dat geval biedt de Sigma Colour Tester Matt uitkomst. Deze testverf is in elke gewenste kleur te mengen op de PPG mengmachine. Met een royale blikinhoud van 250ml kan je een flink stukje muur beschilderen, zodat je op je gemak kan kijken of de kleur naar wens is en aan je verwachting voldoet voordat je een definitieve beslissing neemt. Daarna kun jij met een gerust hart en de juiste kleur aan de klus beginnen.

blik-colour-tester

Sigma Colour Tester Matt

  • Aankleurbaar in Voice of Colour, PPG Master Colours, NCS RAL
  • Van matte kwaliteit
  • Beschikbaar in blikken van 250ml, goed voor een oppervlakte van 2m² à 2,5 m² per laag
  • Beschikbaar in lichte en donkere kleuren
  • Stofdroog na 1 uur, overschilderbaar na 4 uur
  • Geschikt voor binnenruimtes
Bestellen

PPG Colour Reader®

Herken de kleurnaam en kleurcode met deze handige colour reader.

Meer info >>

Het 60-30-10 principe

Makkelijke kleurkeuzes voor een perfect kleurpallet in elk interieur.

Lees meer >>
loader