Sigma WoodProtect Solid SatinDe Sigma WoodProtect Solid Satin is een watergedragen, dekkende beits voor buiten. Deze beits beschikt over Extreme Protection Technology, en is zeer duurzaam.

  • Nerftekening van het hout wordt geaccentueerd
  • Vochtregulerend
  • Overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat
Meer productinformatie >
 

Het Woodcare assortiment

Sigma WoodProtect Ultra

De Sigma WoodProtect Ultra is watergedragen, snel regenbestendige, transparante beits voor buiten en binnen. Deze beits is ideaal voor het transparant afwerken van klimaatscheidende elementen, zoals kozijnen, ramen en deuren.

Sigma WoodProtect Satin

Sigma WoodProtect Satin is een oplosmiddelhoudende, transparante beits voor buiten. Deze beits is geschikt voor transparant afwerken van klimaatscheidende elementen (kozijnen, ramen en deuren). Sigma WoodProtect Satin biedt een goede bescherming van het houtoppervlak.

Sigma WoodProtect 2in1 Matt

Sigma WoodProtect 2in1 Matt is een watergedragen, transparante impregneerbeits voor buiten en binnen. Deze impregneerbeits is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast is Sigma WoodProtect 2in1 Matt ook geschikt voor het impregneren en afwerken van rabatwerk, tuinhout, blokhutten en dergelijke.

Sigma Woodcare. Optimale bescherming.

Hout leeft! Juist daarom is hout bijzonder, karakteristiek en warm. Het is ook sterk, licht in gewicht en op vele manieren toepasbaar. Daarom heeft hout door de eeuwen heen in alle stijlperioden van het bouwen altijd een belangrijke plaats ingenomen. Hout is één van de weinige bouwmaterialen die in de natuur groeit. Hout is een hernieuwbare en daarmee oneindige grondstof. Het toepassen van hout als grondstof voor bouwmaterialen past binnen het streven naar duurzaamheid. Ook in de moderne architectuur wordt er door de ontwerper dankbaar gebruik van gemaakt. Voor de bescherming van hout heeft Sigma een uitgebreid assortiment producten, waaronder transparante en dekkende producten. Deze geven niet alleen een voortreffelijke bescherming, maar zorgen er ook voor dat de natuurlijke schoonheid van het hout extra geaccentueerd wordt.

Dekkende beits: Sigma WoodProtect Solid Satin

Transparante beits: Sigma WoodProtect Ultra Satin

WoodProtect Extreme Protection Technology

Extreme Protection Technology

Dankzij de Extreme Protection technology wordt het houtwerk tegen extreme weersomstandigheden beschermd. Hierdoor blijft het houtwerk mooi en langer schildervrij.


loader