Uw resultaat telt.  Sigma.


Sigma staat waar u voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur. Dus luisteren en leren we, en werken we dagelijks aan producten en diensten die u helpen het beste uit uzelf te halen. Zo wordt ieder project een succes. Van groot tot klein.
 
Onze kennis delen we graag en actief met u. Of het nu gaat over techniek, materiaal, kleur of duurzaam onderhoud. En we blijven ons voortdurend verbeteren. Dus investeren we continu in slimme, toekomstgerichte oplossingen. Dit alles met maar één doel voor ogen: een resultaat waar u trots op kunt zijn. Nu en straks. Keer op keer.

Bekijk onze duurzaamheidsinitatieven Lees meer over de historie van Sigma


Onze organisatie
Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Dat doen we al sinds de 18de eeuw, toen de basis werd gelegd voor ons huidige succes. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries.
 
Het hoofdkantoor van Sigma is gevestigd in Uithoorn. De verven worden sinds het begin van de jaren '90 geproduceerd in onze verffabriek in Amsterdam, één van de modernste van Europa. De producten en diensten van Sigma behoren tot het beste wat de markt heeft te bieden.
Sigma in de praktijk
Waar het natuurlijk écht om gaat, is dat die topkwaliteit in de praktijk ook uit de verf komt. Alles wat wij doen, staat daarom in dienst van de doelstellingen en het rendement van onze relaties. Zo betrekken we onze medewerkers veelal uit de bouwwereld. De technisch adviseurs van Sigma staan dagelijks in contact met schildersbedrijven en opdrachtgevers. We kennen dus de eisen van de praktijk en stemmen onze producten en diensten daar zorgvuldig op af. Wát uw rol in de bouwkolom ook is, van ons mag u een prima ondersteuning verwachten. Echt prima. Of beter gezegd: echt Sigma.  Sigma webshop

Waarom is de webshop handig voor mij als schilder?

  • Het is soms druk in het Sigma Service Center, vooral in de ochtend. Bestel de avond te voren en je bestelling –mits alles leverbaar is- staat voor je klaar om af te halen. Kun je toch nog even een bakkie doen maar weg wanneer het je uitkomt.
  • Ik wil vast mijn bestelling voor morgen doorgeven maar jullie zijn om 17 uur (op vrijdag 16 uur) al dicht: bestel de avond van te voren en je bestelling –mits alles leverbaar is- staat voor je klaar om af te halen of wordt bezorgd op je project.
  • Voor hun projecten kunnen mijn mensen zelf de bestellingen doen. Ik wil alleen wel het overzicht behouden. Op sigma.nl kun je jezelf als hoofd gebruiker (user) en je collega’s als sub gebruiker instellen. Dan kunnen zij zelf bestellingen doen die na jou (digitale) akkoord worden besteld.
  • Wat is mijn prijs voor een bepaalde verf of ander product? Registreer je eenmalig en als je daarna inlogt op sigma.nl dan zie je bij alle paint en non-paint producten de prijs met de korting die we hebben afgesproken.
  • Ik heb voor mijn administratie een bepaalde factuur nodig, of ik wil graag alle facturen overzichtelijk bij elkaar hebben. Kun je die even sturen? Log in op sigma.nl en je hebt onder het tabje administratie de facturen van al je bestellingen. Dus zowel wat je online als offline hebt besteld.
  • Ik ben op zoek naar een advies rapport dat jullie voor me gemaakt hebben. Kun je me die nog een keer sturen? Log in op sigma.nl en je vindt de adviezen die we voor je gemaakt hebben. Deze zijn als PDF document te downloaden. De Titel en omschrijving van het Technisch Advies in PPG Tech worden in Mijn Sigma zichtbaar.
 

Recente berichten

loader