Levensduur

Morgen begint vandaag

Levensduur

Sigma Coatings levert met diverse producten en diensten een bijdrage aan het behalen van een langdurige bescherming van diverse bouwelementen in vastgoed. Door het aangaan van duurzame samenwerkingen zetten we in op het behoud en bescherming van houten gevelelementen en minimaliseren zo de impact op het milieu. Door een zorgvuldige keuze van producten, onderhoudsmaatregelen en materialen samen te brengen in een onderhoudsplan, richt Sigma Coatings zich bij advisering op een verlenging van de onderhoudscyclus.

Uitgelichte initiatieven
voor een lange levensduur

Producten

Sigma Coatings heeft diverse producten in het assortiment die zorgen voor een langere bescherming. Denk hierbij aan S2U Allure die onder de juiste omstandigheden tot wel 10 jaar mee kan en Pearl Clean, een verf die uitstekend reinigbaar is.

Onze producten

Samenwerking

Inifnity Repair, partner van Sigma Coatings, heeft een innovatieve methode ontwikkeld om gevelkozijnen te vervangen/herstellen. Hiermee blijft tot 70% van het kozijn behouden.

De winnende formule van Infinity Repair, Sigma Coatings en Accoya® staat voor:

  • Hoogkwalitatieve deelvervanging van houten kozijnen met PPG Wood Finishes, afgewerkt met Sigma
  • S2U Allure
  • KOMO en FSC® gecertificeerd totaalconcept
  • Track & trace chip voor optimaal onderhoud
  • Circulaire toepassing
  • 30 jaar zekerheid

Meer over Infinity Repair

"Schilder buiten met een visie: schilder vandaag, behoud morgen. S2U Allure, met Extreme Protection Technology brengt duurzaamheid in elke kwaststreek."

Elna Reijngoudt, 1ste medewerker Sigma Service Center Bergen op Zoom

Non-paint

Door gebruik te maken van gerecyclede PET inlays wordt tot 1/3 in materiaal bespaard en hoeft de verfbak niet te worden gespoeld met water.

Meer over ProGold

Digitale tools

Door een innovatief onderhoudsplan kan de onderhoudsinterval van schilderwerk worden vergroot. Dat kan een besparing tot wel 20% opleveren over een periode van 30 jaar. Meer weten? Vraag het jouw Sigma Coatings contactpersoon.

Neem contact op voor advies

Onze producten
met een lange levensduur

Sigma S2U Allure

Duurzame bescherming op basis van Extreme Protection Technology. Gebruik Sigma S2U Allure en je bent voor jaren klaar!

Sigma Pearl Clean

Zeer goed reinigbare muurverf met Easy Clean Technology. Hierdoor blijft de wand langer mooi en hoef je minder vaak te schilderen.

Sigma Perfect

Perfect egale afwerking, dankzij Smooth Layer Technology.

Blogs

Sigma’s verpakkingen worden steeds duurzamer!

We gebruiken emmers die gemaakt zijn van Post Consumer Recycled...

Lees meer

Urban Art als ode aan sport, cultuur en gezondheid

Clubhuis krijgt kleurrijke make-over. Het clubhuis van tafeltennisvereniging Hooghei in Vlijmen bood tot voor kort een wat troosteloze aanblik.

Lees meer
loader