Sigma StainAway - Sterker dan vlekken

Hardnekkige vlekken, een uitdaging op uw project

Waterkringen, roet- en nicotine aanslag zijn hardnekkige vlekken op een project die na toepassing van een 'gewone' muurverf doorslaan.

Waterkringen
Deze meestal bruine-rode vlekken zijn het gevolg van het oxideren van metaal. Vaak gaat het om metaaldeeltjes in de ondergrond dat bij een lakkage in aanraking komt met water en zich vastzet in de onderliggende materialen. 

Roetaanslag
Roet is de verzamelnaam voor de vaste deeltjes die ontstaan door een onvolledige verbranding van koolstofhoudende brandstoffen en blijven zweven in de verbrandingsgassen. Roetaanslag ontstaat wanneer deze deeltjes op de wanden en plafonds worden afgezet. Oorzaken van deze vaak zwarte aanslag zijn o.a. openhaarden, kachels en kaarsen.
 

Sigma StainAway isoleert vlekken permanent

Met Sigma StainAway worden vlekken permanent geïsoleerd dankzij de Stain Blocking Technology. Deze technologie zorgt ervoor dat een vernetting in het bindmiddel plaatsvindt. Daardoor worden vlekken permanent geïsoleerd en kunnen ze niet naar het oppervlak doordringen. In de meeste gevallen is één laag voldoende om zelfs de meest hardnekkige vlekken voor altijd te laten verdwijnen. Omdat vlekken met Sigma StainAway vlot weggewerkt zijn, heeft u snel een fraai resultaat. Daardoor wordt de organisatie en uitvoering van uw werk een stuk eenvoudiger.


Een mooie afwerking verzekerd

Vlekken worden permanent geïsoleerd en het resultaat is strakke, fraaie, egaal matte muren en plafonds. De mooie en snelle oplossing voor elk oppervlak dat wel een opfrisser kan gebruiken, want Sigma StainAway is sterker dan vlekken. Zo weet je zeker dat de oude vlekken niet weer de kop opsteken.
 

De ultieme test

Om zeker te zijn dat Sigma StainAway iedere vlek aankan hebben wij de verf onderworpen aan de ultieme test. Bekijk hier het resultaat.