Sigma kleur van het jaar 2019
Kiest u voor een neutraal interieur of wilt u juist out-of-the box denken? Met de trendkleur van 2019 kan het allemaal! Quiet Clearing is een donkergroene kleur die rust en kalmte uitstraalt en de natuur moeiteloos naar binnen haalt.
Read more
Strak gelakte trap mét anti-slip
Om traptreden meer grip te geven wordt vaak vloerbedekking, rubberen strips of coating met additief toegepast. Deze zijn meestal minder mooi, lastig aan te brengen of niet goed te reinigen. Met Sigma S2U Nova Traplak is dat nu niet meer nodig. Sigma S2U Nova Traplak voldoet aan alle eisen. Het product biedt de voordelen van Sigma S2U Nova én geeft een mooi egaal oppervlak met anti-slip.
Read more
Renovatie Stadhuis Utrecht
Het stadhuis van Utrecht wordt gerenoveerd, verduurzaamd en teruggebracht naar de oude kleurstelling. Een interessante klus, met tijdsdruk, want in zeven maanden moeten alle zalen weer operationeel zijn. Wij namen een kijkje op de bouwplaats.
Read more
Voorop met duurzame zijdeglans lak

Eigentijds en authentiek, dat is Mereveld. Voorheen een boerderij doet het pand vandaag de dag dienst als locatie voor bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Na een fikse verbouwing is Mereveld klaar voor de toekomst, zeker nu het houtwerk aan de buitenkant is voorzien van Sigma S2U Allure Satin. De alkydlak geeft een unieke en duurzame draai aan zijdeglans.

Read more
Vijf keer diepe glans en lange levensduur
De vijf flatgebouwen aan en rondom de Haverweerd in Soest zien er weer uit als nieuw. Mens-Zeist verzorgde de reiniging, behandelde de door houtrot aangetaste delen en schilderde het buitenwerk met Sigma S2U Allure Gloss.
 
Read more
Luchtzuiverende primeur voor Ibis Amsterdam Centre Stopera Hotel
Begin vorig jaar renoveerde Ibis Amsterdam Centre Stopera Hotel in Amsterdam 207 kamers. Voor het binnenschilderwerk werd gekozen voor Sigma Coatings. Schilderwerken Huisman gebruikte Sigmapearl Clean Matt voor de muren, Sigma S2U Nova voor het houtwerk en de nieuwe Sigma Air Pure voor de plafonds. Een primeur in de hotelsector.
Read more
Sigma S2U Allure bewijst waarde op Amsterdam CS.
In 2017 moest Station Amsterdam Centraal  opnieuw worden geschilderd. NS Stations gaf in het bestek een voorkeur aan voor Sigma Coatings, waar GeelRonitz Bouwgroep graag in mee ging. Want de samenwerking met Sigma Coatings is altijd goed. Een uitdagende opdracht aan een rijksmonument met een dagelijkse reizigersstroom van 200.000 mensen
Read more
Zes tips voor een MJOP voor VvE's

VvE’s zijn sinds 1 januari 2018 wettelijk verplicht om geld te reserveren voor groot onderhoud van het appartementencomplex. Maar hoe stel je een MJOP op? Sigma-Key Accountmanager Geert de Haan geeft zes tips.

Read more
Sigma Coatings verduurzaamt verf én vervoer
In de binnenstad van Utrecht loopt momenteel het project “Slim Transport de stad in”. Doel van dit project is om transport van bouwmaterialen niet met bestelbusjes maar met (elektrische) transportfietsen te verzorgen, zodat de CO2-uitstoot in en om Utrecht wordt gereduceerd.
Read more
Displaying results 1-10 (of 28)
 |<  < 1 - 2 - 3  >  >|