Sigmapearl Clean

Geen zorgen. Doekje erover en klaar!

Sigmapearl Clean Matt, de reinigbare matte muurverf. Een topproduct qua matheid, reinigbaarheid én professioneel eindresultaat.

Sigmapearl Clean Matt. De reinigbare matte muurverf.

De best reinigbare matte muurverf in zijn klasse is Sigmapearl Clean Matt. Deze muurverf voor binnen is geschikt voor ruimtes die zeer intensief gebruikt worden. De matte uitstraling blijft jarenlang en ook na veelvuldig reinigen behouden. Voor de ernstige vlekken heeft Sigma Coatings eveneens een reiniger ontwikkeld.

Matheid

Sigmapearl Clean Matt is één van de meest succesvolle innovaties van PPG, het moederbedrijf van Sigma Coatings. Laboranten en ingenieurs doen dan ook continu onderzoek naar nieuwe grondstoffen en technologieën om het productassortiment nog verder te verbeteren. Zo ook met Sigmapearl Clean Matt. In een soort van ‘miniverffabriek’ in het laboratorium produceren we prototypes die we vervolgens onderzoeken op alle specificaties, testen op verwerkbaarheid en daarna beoordelen op het eindresultaat. Het Research & Development team is erin geslaagd om Sigmapearl Clean Matt nog verder te verbeteren. Een belangrijke optimalisatieslag werd gemaakt op het vlak van matheid. Die is nu onder alle kijkhoeken mat. 

Bekijk hier de film >

Sigmapearl Clean Satin

Speciaal voor ruimtes die periodiek professioneel gereinigd worden, is er nu ook de zijdeglans variant, Sigmapearl Clean Satin beschikbaar. Dit product is extra bestand tegen een breed scala aan reinigings – en desinfecteermiddelen, inclusief verscheidenen alcogels. Sigmapearl Clean Satin met specifieke, functionele eigenschappen op het gebied van reinigbaarheid en duurzaamheid levert een bijdrage aan de beheersbaarheid van uw zorgvastgoed en het welzijn van de mensen die er gebruik van maken..
 

Optimale reinigbaarheid dankzij het Easy Clean Technology®.

Hoe werkt de Easy Clean Technology?

De Easy Clean Technology zorgt voor optimale reinigbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat waterige en vette vervuilingen worden afgestoten. In het laboratorium wordt de reinigbaarheid getest met onder andere balpeninkt, ketchup en jodium. Eerst met water en als dat niet voldoende is, dan met het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigmapearl Cleaner. Met deze speciale cleaner lukt het vrijwel altijd om vervuilingen te verwijderen. Zelfs na meerdere malen reinigen is Sigmapearl Clean mat uitstekend bestand tegen opglanzen.

Dankzij het oleofobe én hydrofobe karakter van deze verf krijgt vervuiling nauwelijks kans om in de verflaag te trekken en blijft er dus op liggen. En door de mogelijkheid om bij hardnekkige vlekken gebruik te kunnen maken van Sigma Cleaner, de speciaal ontwikkelde reiniger, is Sigmapearl Clean Matt dé reinigbare muurverf.

 

 

Sigmapearl Clean Matt is de ideale muurverf voor ruimtes waar in geleefd wordt.

Ketchupvlek? Geen zorgen. Doekje erover. Klaar!

De film bewijst het! >

Esthetisch eindresultaat

De Sigmapearl Clean Matt muurverf is soepel verwerkbaar, én levert een mooier eindresultaat op. Er is geen betere reinigbare matte muurverf op de markt verkrijgbaar.

 

Dubokeur – keurmerk voor Duurzaam bouwen


DUBOkeur® is een onafhankelijk milieu label (type I/ ISO14024), dat bewijst dat een product, grondstof of woning tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Het DUBOkeur® is een keurmerk wat aantoont dat Sigmapearl Clean Matt en Satin tot de meest milieuvriendelijke muurverven voor binnen behoren.

  Meer weten over Dubokeur? >
 

ISEGA keurmerk

Sigmapearl Clean Matt en Satin hebben het ISEGA keurmerk. Met het ISEGA keurmerk zijn de producten ook geschikt voor toepassing in ruimten waar HACCP richtlijnen worden gehanteerd. HACCP is een methode om te testen of een ruimte voldoet aan hygiënische eisen. Sigmapearl Clean Matt en Satin kunnen daarmee zonder bezwaar gebruikt worden in de horeca en levensmiddel behandelende en -verwerkende bedrijven.

 

Sigmapearl Clean Matt is de ideale verf voor hotels.


Ibis Amsterdam Centre Stopera Hotel in Amsterdam renoveerde 207 kamers. Sigmapearl Clean Matt werd gekozen voor de muren. Er werd gekozen voor deze muurverf omdat Sigmapearl Clean Matt erg goed reinigbaar is wat van groot belang is voor hotelkamers die dagelijks gebruikt worden.

  Lees hier meer over het project >