Vaksjaak Zomerspecial

In deze speciale zomerspecial van de Vaksjaak Podcast geen gast deze keer (die liggen allemaal op het strand), maar een onderhoudend onderonsje tussen host Ruben van der Kruis en zijn ‘sidesjaak’ Danny Rijken van Sigma. Voor deze gelegenheid hebben de heren de benauwde Vaksjaakstudio verruilt voor een zonovergoten dakterras.

Herinneringen ophalen

Comfortabel gezeten op een strandstoel kijken Danny en Ruben terug op de eerste tien afleveringen van de Vaksjaak Podcast en laten ze nog even enkele gedenkwaardige gasten en anekdotes de revue passeren.

Ultieme zomergevoel

Verder maken deze Vaksjaken ons deelgenoot van hun zomerplannen, praten ze over hun ultieme zomergevoel en delen ze hun favoriete zomerplaylists. De vaste rubrieken worden niet vergeten, dus bespreken ze enkele dillema’s, zoals: de Tour of toch liever Wimbledon? Rosé of een biertje bij het warme weer? Op vakantie naar het buitenland of toch liever in Nederland?

Bouwvak

Vakantie of niet: het blijven vakidioten, deze heren. Zo biechten ze op dat ze ook in het buitenland graag even een verfgroothandel binnenlopen of een praatje maken met een schilder om zich zo op de hoogte te stellen van de plaatselijke manier van werken. En over vakantie gesproken: is de bouwvak nog wel relevant in deze tijden?
Als uitsmijter heeft Ruben nog een mooi nieuwtje over zijn eigen carrière. Spoiler: het heeft iets met televisie te maken. Nieuwsgierig? Luister naar deze zonnige zomerspecial van de Vaksjaak Podcast!

Luister en bekijk op Youtube:


Luister op Spotify:

Vaksjaak Podcast:
Ontdek het geheime recept voor klantgeluk

In deze aflevering schuift Coenraad Bot aan, vakschilder in gemeente Den Helder. Deze vaksjaak is een gepassioneerde professional, dol op de nieuwste snufjes in zijn vakgebied en zeer actief op sociale media.

Lees meer >>

Vaksjaak Podcast:
Veiligheid eerst

Host Ruben van der Kruis ontvangt in deze aflevering van de Vaksjaak Podcast een druk baasje: Koen Dijkstra is naast een veelgevraagd meesterschilder en restaurateur ook nog columnist voor de ...

Lees meer >>
loader