Veiligheid eerst: verzekeringtips voor schilders

Host Ruben van der Kruis ontvangt in deze aflevering van de Vaksjaak Podcast een druk baasje: Koen Dijkstra is naast een veelgevraagd meesterschilder en restaurateur ook nog columnist voor de SchildersVakkrant en voorzitter van Zelfstandigenbouw, een belangenvereniging voor zelfstandig ondernemers in de bouw.

Koen weet dan ook alles over de wet- en regelgeving waar iedere schilderende ondernemer mee te maken krijgt. Er ontspint zich dan ook een levendig en interessant gesprek over andere het belang van een goed vangnet, de keuze voor de juiste verzekeringen en de steeds strengere milieueisen die aan de ondernemer worden gesteld.

Ook verwelkomen we deze aflevering Rubens nieuwe ‘sidesjaak’. Danny Rijken, zelf lange tijd schilder geweest, is momenteel werkzaam als Regio Manager bij Sigma Coatings.

Verder, onder veel meer, in deze podcast: over het restaureren van paarden op draaimolens, de passie om een nieuwe generatie vaklui warm te laten lopen voor het schildersvak, de toenemende werkdruk en de aankomende pensioen-tsunami. En wie is in godsnaam de Kleurenkabouter?

Luister naar de podcast en je weet het!

Luister en bekijk op Youtube:


Luister op Spotify:

Vaksjaak Podcast:
Digitale schilder

Net als host Ruben van der Kruis is collega en goede vriend Gijs van Eggelen naast gepassioneerd schilder een ondernemer in hart en nieren.

Lees meer >>

Vaksjaak Podcast:
Decoratief schilderen

Vaksjaak Podcast staat deze aflevering in het teken van decoratief schilderen. Samen met gastheer Ruben van der Kruis praat Anne Eerdman...

Lees meer >>
loader