Digitale schilder

Net als host Ruben van der Kruis is collega en goede vriend Gijs van Eggelen naast gepassioneerd schilder een ondernemer in hart en nieren. Begonnen als zzp’er zag Gijs zijn onderneming in ruim 16 jaar tijd langzamerhand uitgroeien tot hét schildersbedrijf van Den Bosch. Zijn specialiteit: het schilderen van monumentale panden, waarvan er in de fraaie binnenstad genoeg zijn te vinden.

Sparren tijdens de Vaksjaak Podcast

De twee heren zoeken elkaar geregeld op om samen te sparren over alles wat met het schildersvak te maken heeft. Dat doen ze voor deze gelegenheid een keer voor de microfoon van Vaksjaak Podcast.

Gijs heeft de afgelopen tijd veel tijd gestoken om zijn bedrijf zoveel mogelijk te digitaliseren, en daar wil Ruben van alles over weten. Zo komen ze te spreken over het gemak en voordeel om alle data waarmee een schildersbedrijf te maken heeft (zoals werkuren, inkoopfacturen, verfkleuren etc.) op één plek in één systeem te hebben.

Thema’s die deze Vaksjaak Podcast aan het bod komen

Ook praten Gijs en Ruben over de voor- en nadelen die zijn verbonden met de groei van je bedrijf. Wil je je beperken tot de bijzondere klussen of ga je ook bulkwerk aannemen? En is het wel zo verstandig om als je personeel aanneemt een kloon van jezelf te zoeken? Of moet je juist je tegenpool in dienst durven nemen?

Vaste sidekick Noud in the Cloud vertelt nog over de nieuwe, handige Sigma-app en legt weer een aantal interessante vragen van luisteraars aan Gijs en Ruben voor.

Luister en bekijk op Youtube:


Luister op Spotify:

Vaksjaak Podcast:
Decoratief schilderen

Vaksjaak Podcast staat deze aflevering in het teken van decoratief schilderen. Samen met gastheer Ruben van der Kruis praat Anne Eerdman...

Lees meer >>

Vaksjaak Podcast:
Social media hacks voor vakschilders

Te gast in deze aflevering van het nieuwe jaar is Roy Zwart, eigenaar van het gelijknamige schildersbedrijf. Roy is zeer actief op social me...

Lees meer >>
loader