Social media hacks voor vakschilders

In deze aflevering van Vaksjaak Podcast, de tweede editie van het nieuwe jaar, staat geheel in het teken van social media. Zoals we inmiddels al weten van alle vorige afleveringen is een beetje schilder tegenwoordig net zo vaardig met de camera als met de kwast.

Dat geldt zeker ook voor de gast van deze keer: Roy Zwart van het gelijknamige schildersbedrijf, die zich kan verheugen op een grote schare trouwe volgers op de socials. Samen met gastheer en medevaksjaak Ruben van der Kruis bespreekt hij het belang om als moderne schilder ook online zichtbaar te zijn.

De voordelen zijn legio, en die komen uitgebreid aan bod in deze aflevering, bijvoorbeeld: klantenbinding en -betrokkenheid, het inspireren van jonge schilders en het geven van tips en tricks.

Vandaar dat er in deze aflevering, zoals gebruikelijk in onze podcast, niet alleen verschillende schildertips de revue passeren, maar ook gezellig wordt gekeuveld over camerastandpunten, software om je vlog te editen, en het ontwikkelen van je eigen stijl.

Verder vertelt Roy enthousiast over een paar bijzondere schilderklussen, zoals het schilderen van een kerk in Blaricum en een heus kasteel in Schotland.

Natuurlijk worden Ruben en Roy weer bijgestaan door Noud in the Cloud, die alles wat ter tafel komt voorziet van de nodige feiten en context.

Vaksjaak Podcast:
Verf spuiten, waarom ook jij er nu mee moet starten

Te gast in deze aflevering van de Vaksjaak Podcast is Alex Daub, mede-eigenaar van het schildersbedrijf allesschilderen.nl.

Lees meer >>

Vaksjaak Podcast:
Nicole van Schilderhulp - Passie voor kleurrijk vakmanschap

Vaksjaak Ruben van der Kruis ontvangt deze keer een bijzondere gast: de goedlachse Nicole, die een bijzonder bedrijf heeft: schilderhulp.nl....

Lees meer >>
loader