Decoratief schilderen

Dat het beroep van de schilder meer inhoudt dan zo strak mogelijk een wandje sauzen bewijst de zesde gast van de Vaksjaak Podcast. Anne Eerdman is een jonge, ambitieuze schilder die zich vooral toelegt op de creatieve kant van het vak. Samen met host Ruben van der Kruis spreekt zij over verschillende technieken waarmee je een oppervlakte net even anders aanvliegt. Een gesprek over ‘dansend schilderen’, het belang van speelsheid en de kunst om juist niét binnen de lijntjes te kleuren.

NK Schilderen

In 2023 werd Anne de overtuigende winnaar van het NK Schilderen. Ook dat mooie wapenfeit is natuurlijk onderwerp van gesprek. Haar eindopdracht moest zij zelfs onder kritisch toezicht van de koning voltooien. Tijd om met hem een praatje te maken had zij echter niet: zij had haar volle concentratie nodig om haar werk op tijd af te krijgen.

Meer van dit, en nog veel meer in deze zesde aflevering van Vaksjaak Podcast, waarbij natuurlijk ook weer Noud in the Cloud aanschuift, die alles wat ter tafel komt voorziet van de nodige feiten en context.

Luister en bekijk op Youtube:


Luister op Spotify:

Vaksjaak Podcast:
Social media hacks voor vakschilders

Te gast in deze aflevering van het nieuwe jaar is Roy Zwart, eigenaar van het gelijknamige schildersbedrijf. Roy is zeer actief op social me...

Lees meer >>

Vaksjaak Podcast:
Verf spuiten, waarom ook jij er nu mee moet starten

Te gast in deze vierde aflevering van de Vaksjaak Podcast is Alex Daub, mede-eigenaar van het schildersbedrijf allesschilderen.nl.

Lees meer >>
loader