Sigmapearl Clean Satin

Uitstekend reinigbare en desinfecteerbare zijdeglanzende muurverf voor binnen op basis van een 100% acrylaatdispersie met Easy Clean en Core-Shell Technologie.

Sigma Coatings

Selecteer productinstellingen om de productprijs en beschikbaarheid te zien

SELECTEER TYPE:
Hulp nodig ? Bekijk de kleurenkaart! Getoonde kleuren zijn bij benadering & kunnen afwijken op uw scherm
Getoonde kleuren zijn bij benadering & kunnen afwijken op uw scherm
  • Uitstekend reinigbaar.
  • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300.
  • Bestand tegen een breed scala aan (professionele) reinigings- en desinfecteermiddelen, inclusief diverse watergedragen alcoholgels.
  • Combineert een hoge esthetische afwerking met een hoge functionaliteit.
  • DUBOkeur gecertificeerd.
  • Isega certificaat beschikbaar.

Sigmapearl Clean Satin is een uitstekend reinigbare en desinfecteerbare zijdeglanzende muurverf voor binnen op basis van een 100% acrylaatdispersie met Easy Clean en Core-Shell Technologie. Geschikt voor Het afwerken van wanden in ruimten die zeer regelmatig gereinigd worden, zoals in ziekenhuizen, zorginstellingen, levensmiddelbehandelende en -verwerkende bedrijven of industrieën, scholen, kinderdagverblijven, horecagelegenheden, woonruimten, keukens, gangen en badkamers. Toepasbaar op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters. Sigmapearl Clean Satin is bestand tegen een breed scala aan (professionele) reinigingsmiddelen, inclusief watergedragen alcoholgels.

Toepassingsvoorwaarden:
Mits ondergrond goed voorbehandeld
Opbrengst per liter (m²):
11

Downloads

loader