Sigma S2U Allure.

Klaar voor de komende 10 jaar.

Door de unieke bindmiddelcombinatie Dual Guard System® is de lak bestand tegen de meest extreme weersinvloeden.

 

Wat verwachten uw klanten van buitenschilderwerk?

Langdurige bescherming? Een schitterend eindresultaat? Beiden! Geen wonder dat steeds meer huizenbezitters en vastgoedeigenaren kiezen voor Sigma S2U Allure. Een verf die bestand is tegen de meest extreme weersinvloeden. Dankzij ons innovatieve Dual Guard System® is het houtwerk van uw klanten optimaal beschermd, tot wel 10 jaar. En u geniet van een perfecte verwerking. Dus kom maar op met dat weer!

 


 
 

Hout optimaal beschermd dankzij het Dual Guard System®

Dual Guard System® (DGS) is het bindmiddel dat de duurzaamheid van kleur en glans van Sigma S2U Allure verbetert. Bovendien behoudt de verf zijn soepele verwerking en uitstekende droging. DGS is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt waardoor de lak uistekend bestand is tegen uv-straling en andere weersinvloeden. Daardoor kan Sigma Coatings een 'schildervrij' garantietermijn garanderen van wel 10 jaar.

Bekijk de video om te weten hoe het Dual Guard System werkt >

 

Tot 10 jaar garantie op uw vakmanschap*.

Om die garantie te kunnen waarborgen gaan we telkens uit van het unieke karakter van het project waarvoor u, als schildersbedrijf, de garantie aanvraagt. Samen met u stellen we een uitgebreid technisch advies op waarbij we de gehele technische staat van het project meenemen. Zorg er wel voor dat u de garantie aanvraagt voordat u aan het werk begint.

Om voor garantie in aanmerking te komen is het verder belangrijk dat:
• er kleuren gekozen worden die passen binnen de gekozen intervaltermijn,
• het schilderwerk periodiek wordt gereinigd,
• de projecten niet aan de kust of in industriële gebieden liggen,
• minimaal een '1,5+'-schilderbeurt wordt toegepast. Dat is een overschilderbeurt waar de onderdorpels één keer geheel worden gegrond.

Wilt u meer weten over de 10 jaar garantie? Neem dan contact op met uw Sigma verkooppunt of de Sigma-adviseur in uw regio.
 

* Bekijk hier de voorwaarden >
 

Sigma S2U Allure is de meest duurzame lak voor buiten.

DUBOkeur® het keurmerk voor duurzaam bouwen

DUBOkeur® is een onafhankelijk milieu label (type I/ ISO14024), dat bewijst dat een product, grondstof of woning tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Verder toont het NIBE aan dat houten deuren en kozijnen een lagere milieu impact hebben dan kunststof en aluminium. Een keuze voor Sigma S2U Allure met DUBOkeur® is dus een keuze voor de meest duurzame oplossing voor bescherming en verfraaiing van uw houten deuren en kozijnen buiten.

Meer weten over Dubokeur? >
 

Sigma S2U Allure is voor 51% biobased

Bij Sigma vinden zien we de noodzaak om onze afhankelijkheid van fossiele bronnen en onze footprint te verlagen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Volgens de ASTM D6866 methode is het bindmiddel van Sigma S2U Allure voor 51% biobased*.

 

Project in beeld: CS Amsterdam geschilderd met Sigma S2U Allure


Station Amsterdam Centraal moest opnieuw worden geschilderd. NS gaf in het bestek een voorkeur aan voor Sigma, waar bouwgroep GeelRonitz graag in mee ging. Want de samenwerking met Sigma is altijd goed. Een uitdagende opdracht aan een rijksmonument met een dagelijkse reizigersstroom van wel 200.000 mensen.

  Bekijk het project >
 
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht