Sigma S2U Allure.

Klaar voor de komende 10 jaar.

Sigma S2U Allure is een lak die uw buiten houtwerk beschermt tegen de meest extreme weersinvloeden. Hierdoor hoeft u tot wel 10 jaar lang geen onderhoud meer te plegen.

Sigma S2U Allure Gloss

Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.
 

Sigma S2U Allure is de meest duurzame lak voor buiten houtwerk.

Schilderwerk buiten heeft meer te verduren dan binnen. Of het nu gaat om het schilderen van houten ramen, kozijnen of deuren, Sigma S2U Allure is een lak die houtwerk beschermt tegen regen, sneeuw, hagel, vorst en hitte. Voor het optimale resultaat, gebruik de Sigma S2U Allure Primer als grondlaag en daarna Sigma S2U Allure Gloss of Sigma S2U Allure Satin als mooie duurzame afwerklaag. Hierdoor is uw houtwerk tot wel 10 jaar beschermd!

Hulp nodig bij de klus? Gebruik onze handige verfkluswijzer om het stappenplan te vinden voor uw klus.  

  Naar de verfkluswijzer >
 

Uw houtwerk optimaal beschermd dankzij het Dual Guard System®.

Dual Guard System® (DGS) is het bindmiddel dat de duurzaamheid van kleur en glans van Sigma S2U Allure verbetert. DGS is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt waardoor de lak uistekend bestand is tegen uv-straling en andere weersinvloeden. Daardoor kan Sigma Coatings een 'schildervrij' garantietermijn garanderen van wel 10 jaar.

Bekijk de video om te weten hoe het Dual Guard System werkt >

 

Sigma S2U Allure mengbaar in alle kleuren.

 


De lak Sigma S2U Allure is mengbaar in iedere gewenste kleur!

  Bekijk alle kleuren >
 

Zelf een houten kozijn of deur dekkend schilderen? Bekijk de handige tips..


Gaat u zelf aan de slag met het schilderen van uw houten kozijn of deur? Bekijk dan het handige filmpje waarin stap voor stap alles wordt uitgelegd >

Meer hulp nodig bij de klus? Gebruik onze handige verfkluswijzer om het stappenplan te vinden voor uw klus.

 
 
 

Sigma S2U Allure goed voor het milieu.

Sigma S2U Allure is voor 51% biobased

Bij Sigma vinden zien we de noodzaak om onze afhankelijkheid van fossiele bronnen en onze footprint te verlagen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Volgens de ASTM D6866 methode is het bindmiddel van Sigma S2U Allure voor 51% biobased*.