Sigma Pearl Clean Matt, dé reinigbare matte muurverf voor binnen. 

  • Uitstekend reinigbaar, dankzij Easy Clean Technology
  • Blijft mooi mat na reinigen
  • Vermindert vuilaanhechting
  • Zeer goede dekking
  • Prettig te verwerken
  • In alle kleuren te mengen
Meer productinformatie >

Ga naar je verfspecialist en laat je adviseren voor het beste resultaat

De verfspecialist heeft veel kennis over de producten van Sigma Coatings en kan je advies en handige tips geven. Laat je ook op het gebied van kleur adviseren, wist je dat Sigma Pearl Clean Matt in alle kleuren mengbaar is? Met de juiste producten, uitleg over de klus en de geschikte materialen krijg je het beste resultaat!
In iedere kleur, voor elk palet

Sigma Pearl Clean Matt is in iedere gewenste kleur te mengen voor een uniek kleurenpalet. Vind je het lastig een uitgebalanceerd kleurenpalet te kiezen? Het Sigma Voice of Colour 60-30-10 principe helpt hierbij.

60% hoofdkleur: in ongeveer 60% van je kamer kun je de hoofdkleur toepassen. Dit zijn bijvoorbeeld de hoofdmuren en denk zelfs aan het plafond.

30% functiekleur: in ongeveer 30% van je kamer kun je een functiekleur toepassen. Kies bijvoorbeeld een muur die klein is, maar die een grote impact kan hebben doordat hij met een unieke kleur geschilderd wordt.

10% accentkleur: in ongeveer 10% van je kamer kun je de accentkleur toepassen. Dit kan een deur zijn, of wat klein houtwerk, maar dit kun je ook toepassen in de accessoires, zoals bijvoorbeeld een kussen of vloerkleed.

Meer informatie over 60-30-10
 


Wat zijn de verbeterde eigenschappen?

Vlekkeloos

Wil je geen vlekken op de muur? Kies dan voor Sigma Pearl Clean Matt. Dankzij de verbeterde formule is deze muurverf nog beter reinigbaar en egaal mat. Dus hoe vaak je ook schoonmaakt, de muur blijft mooi. Keer op keer op keer.

Optimale reinigbaarheid dankzij Easy Clean Technology®.

De Easy Clean Technology zorgt voor optimale reinigbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat waterige en vette vervuilingen worden afgestoten. In het laboratorium wordt de reinigbaarheid getest met onder andere balpeninkt, ketchup en jodium. Eerst met water en als dat niet voldoende is, dan met het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigma Cleaner. Met deze speciale cleaner lukt het vrijwel altijd om vervuilingen te verwijderen. Zelfs na meerdere malen reinigen is Sigma Pearl Clean Matt nog steeds vrijwel ongevoelig voor opglanzen.
Dankzij het oleofobe én hydrofobe karakter van deze verf krijgt vervuiling nauwelijks kans om in de verflaag te trekken en blijft er dus op liggen. En door de mogelijkheid om bij hardnekkige vlekken gebruik te kunnen maken van Sigma Cleaner, de speciaal ontwikkelde reiniger, is Sigma Pearl Clean Matt dé reinigbare muurverf.


Sigma Pearl Clean is ook online verkrijgbaar bij:

De Verfzaak.nl
Decokay
Verfwinkel.nl

 


Sigma Pearl Clean Matt is nu ook Ecolabel gecertifieerd.

Het EU Ecolabel is het officiële Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten. Alléén producten die voldoen aan de strenge eisen op het gebied van milieu én kwaliteit kunnen worden gecertificeerd.
 


 

loader