SIGMAVLOG #5: Op pad met Remco Wevers

In hoger sferen met Sigma

Samen met Remco Wevers beleefden we een drukke en volle dag. Met de accountmanager van Sigma voor regio Oost-Midden gingen we langs bij verschillende opdrachtgevers en bezochten we een schildersbedrijf.

Drone-inspectie

Allereerst brengt Remco een bezoek aan projectleider Chris Teunissen van Volkshuisvesting Arnhem om de staat van een kunstenaarscomplex op te nemen. Met een koffer vol handige tools heeft Remco alles bij zich om verschillende tests uit te voeren, zodat de schilders straks goed beslagen ten ijs komen. Voor de inspectie van de hoger gelegen gedeelten van het gebouw stuurt Remco een heuse drone de lucht in. Wel zo makkelijk: geen steigers meer nodig!

Sigma S2U Allure: de juiste keuze

Remco vervolgt zijn dag met een bezoek aan vakschilder Sven Kooij van Oostveen Meesterschilders, die verantwoordelijk zijn voor al het monumentale schilderwerk van de gemeente Arnhem. Natuurlijk kan Remco niet met lege handen aankomen, dus heeft hij op het Sigma verkooppunt voor het hele team broodjes bal gemaakt. Na deze gewaardeerde snack vertellen de schilders aan Remco waarom het team zo graag met Sigma S2U Allure werkt.

Remco eindigt zijn dag met een bezoek aan Bram Aaldering, eigenaar van Te Mebel Vastgoedonderhoud, om enkele lopende projecten te bespreken.

loader