Sigma stapt in Kozijn Herstel Plan

Sigma Coatings ondertekent mede samenwerkings-convenant Kozijn Herstel Plan

Op maandag 4 maart 2024 hebben Infinity Repair, Sigma Coatings, BUVA en Saint-Gobain Glass hun handtekening gezet onder een gezamenlijk convenant: het Kozijn Herstel Plan. Deze partijen bundelen hun krachten om bestaande kozijnen te renoveren volgens de principes van Infinity Repair: duurzaamheid, hogere kwaliteit en lagere totaalkosten staan daarbij centraal.

Hoogwaardig, duurzaam en goedkoop

Vernieuwing van kozijnen volgens de filosofie van Infinity Repair levert een eindproduct op dat voldoet aan de hoogste normen en tegelijkertijd duurzaam is. Door alle elementen, zoals ramen, deuren, glas en ventilatieroosters, volledig op elkaar af te stemmen, kan er zeer kostenefficiënt gewerkt worden. Om het gehele bestaande houten kozijn beter te beschermen en te onderhouden heeft Sigma Coatings de winnende formule met Infinity Repair gebaseerd op het basismateriaal van Accoya®-hout, waarbij de focus ligt op een onderhoudsplan van 30 jaar: een hoogkwalitatieve deelvervanging van houten kozijnen met PPG Wood Finishes, afgewerkt met Sigma S2U Allure.

Minder overlast voor bewoners

Nico Heijmen van Infinity Repair over dit bijzondere initiatief: "Ik ben trots op deze samenwerking, omdat we niet alleen een innovatief product introduceren, maar ook sterk focussen op integrale kwaliteit en levensduur, tegen aanzienlijk lagere kosten. Met deze bundeling van krachten kunnen we onze klanten nog beter ontzorgen, met minder overlast voor bewoners als resultaat."

loader