0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Al Sigma klant? Vraag nu een account aan!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

Sigma webshop

Waarom is de webshop handig voor mij als schilder?
  • het is soms druk in het Sigma Service Center, vooral in de ochtend. Bestel de avond te voren en je bestelling –mits alles leverbaar is- staat voor je klaar om af te halen. Kun je toch nog even een bakkie doen maar weg wanneer het je uitkomt.
  • Ik wil vast mijn bestelling voor morgen doorgeven maar jullie zijn om 17 uur (op vrijdag 16 uur) al dicht: bestel de avond van te voren en je bestelling –mits alles leverbaar is- staat voor je klaar om af te halen of wordt bezorgd op je project.
  • Voor hun projecten kunnen mijn mensen zelf de bestellingen doen. Ik wil alleen wel het overzicht behouden. Op sigma.nl kun je jezelf als hoofd gebruiker (user) en je collega’s als sub gebruiker instellen. Dan kunnen zij zelf bestellingen doen die na jou (digitale) akkoord worden besteld.
  • Wat is mijn prijs voor een bepaalde verf of ander product? Registreer je eenmalig en als je daarna inlogt op sigma.nl dan zie je bij alle paint en non-paint producten de prijs met de korting die we hebben afgesproken.
  • Ik heb voor mijn administratie een bepaalde factuur nodig, of ik wil graag alle facturen overzichtelijk bij elkaar hebben. Kun je die even sturen? Log in op sigma.nl en je hebt onder het tabje administratie de facturen van al je bestellingen. Dus zowel wat je online als offline hebt besteld.
  • Ik ben op zoek naar een advies rapport dat jullie voor me gemaakt hebben. Kun je me die nog een keer sturen? Log in op sigma.nl en je vindt de adviezen die we voor je gemaakt hebben. Deze zijn als PDF document te downloaden. De Titel en omschrijving van het Technisch Advies in PPG Tech worden in Mijn Sigma zichtbaar.
 

Registreer nu en profiteer ook van de voordelen!

Registreren voor een account? Ga naar www.sigma.nl/registreren

Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht