0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Bent u al klant bij Sigma? Registeer u dan nu ook voor bestellen via de Sigma webshop. U houdt dezelfde prijzen en condities. Nog geen klant bij Sigma? Meldt u dan aan en profiteer ook!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

Kleuradvies


Twijfelt u over de juiste kleurcombinatie of verftoepassing? Wij denken met u mee. Bijvoorbeeld over de vele kleuren die tegenwoordig technisch maakbaar zijn, of over de toepassingsmogelijkheden en de trends. Zo komt u tot een doordachte kleurkeuze.

De kortste weg
U kunt overleggen met verschillende medewerkers van Sigma. Uw Sigma adviseur is de kortste weg. Hij maakt vrijblijvend een advies op maat of volgt het advies van de opdrachtgever of de architect. In het kleuradvies worden alle toe te passen kleuren opgenomen, inclusief de omschrijving van de betreffende bouwdelen.

Colours of Life kleurexperts
Bij projecten waar kleur een grote rol speelt, kunt u de hulp inzetten van de Colours of Life kleurexperts. Er zijn er vijftien, verdeeld over alle regio's in Nederland. Vraag uw verkooppunt om meer informatie.

Technische vragen
Een korte technische vraag op het gebied van kleur kunt u voorleggen aan de specialisten van Technisch Centrum. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op het nummer 0297 54 18 89.

Uw Sigma verkooppunt
Natuurlijk kunt u ook terecht op het Sigma verkooppunt. Onze medewerkers hebben een zeer brede product- en kleurenkennis. Zij weten onder meer welke kleurenhulpmiddelen voor uw project of opdracht geschikt kunnen zijn. En zij kunnen u alles over de toepassingsmogelijkheden vertellen.
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht