Sigma Perfect

Geen strepen. Geen stress.

Sigma Perfect is de matte muur- en plafondverf voor een perfect eindresultaat. Alles vloeit tijdens droging streeploos in elkaar over. Zo kan iedereen een egaal eindresultaat bereiken.

Sigma Perfect Matt

Universeel inzetbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie • Perfect egale afwerking, dankzij Smooth Layer Technology
• Aanzet- en baanvrij verwerkbaar
• Bijwerken met hetzelfde product valt niet of nauwelijks op
• Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300

 

Tips van vakschilder Stefan


Een ervaren klusser herkent het probleem. Je hebt flink je best gedaan om een nieuwe kleur op de muur te krijgen, maar na opdroging zie je toch nog banen en strepen. Ervaren vakschilder Stefan Hilster deelt graag zijn tips om baanvorming te voorkomen. Op naar een professioneel geschilderde ruimte!
  Bekijk de tips >


Geen strepen, geen stress dankzij de Smooth Layer Technology!

Bekijk de Geen strepen, Geen stress uitdaging

Smooth Layer Technology

 

Donkere kleuren kunnen overal!


Niet iedereen durft donkere tinten toe te passen in het interieur. Styliste en kleurdeskundige Fabienne Bruyninckx weet alles over het effect van kleur en deelt in dit artikel inspiratie en praktische tips met je.

  Bekijk de tips en inspiratie >
  

Hoe wordt verf ontwikkeld?


Vakschilder Niels Zomerdijk werkt graag met de producten van Sigma Coatings. De introductie van de nieuwe Sigma Perfect Mat muur- en plafondverf was voor hem een reden om eens op zoek te gaan naar het verhaal achter verf. Want hoe worden muurverven eigenlijk ontwikkeld? 
  Lees het hele interview >
  
PPG.CookieFloater.Title PPG.CookieFloater.Link