Voice of Colour

Voice of Colour is het nieuwe kleurensysteem van Sigma Coatings bestaande uit meer dan 2,000 zorgvuldig geselecteerde kleuren. Onze kleurenexperts hebben het kleurensysteem ontwikkeld, gebaseerd op het gevoel en de emoties die kleur met zich meebrengt. 

Voice of Colour neemt u mee op een zoektocht naar de juiste kleuren of het nu gaat om een kamer, een dierbaar meubelstuk of een volledig huis. Met als uiteindelijk doel te inspireren, een persoonlijke stijl te laten ontdekken en makkelijk kleurcombinaties te maken.

Laat u inspireren door Voice of Colour

Het 60-30-10 principe


Bijhorend bij het Voice of Colour kleurensysteem komt ook de vuistregel 60-30-10. Dit principe hanteert een pallet dat bestaat uit drie kleuren. Deze drie kleuren passen bij elkaar en zorgen voor een perfecte kleurencombinatie in een ruimte. 60-30-10 maakt het makkelijk om op een intuïtieve manier een kleurenkeuze te maken.

Het resultaat: een perfect kleurpallet in elk interieur.


  Ontdek het 60-30-10 principe >

Sigma trendkleur 2019: Quiet Clearing


Kiest u voor een neutraal interieur of wilt u juist out-of-the box denken? Met de trendkleur van 2019 kan het allemaal! Quiet Clearing is een donkergroene kleur die rust en kalmte uitstraalt en de natuur moeiteloos naar binnen haalt.

  Lees meer over de kleur van het jaar >

Ontdek het volledige Voice of Colour pallet


Of uw klant of uzelf nu opzoek bent naar een neutrale tint of juist een felle kleur, het Voice of Colour pallet heeft het allemaal. Ontdek online al onze kleuren en de bijbehorende kleurstrips. Of schilder uw project online met de Sigma Colour Viewer en kijk hoe de Voice of Colour kleur in uw interieur past.