SIGMAVLOG #4: Op pad met Alex Daub

Een dag op pad met een VAKSJAAK: "Identieke ingerichte schildersbussen en broodje Miami"

Alex Daub is mede-eigenaar van het schildersbedrijf allesschilderen.nl. De naam van het bedrijf zegt het eigenlijk al: Alex zegt niet graag nee, en pakt graag alle soorten klussen aan.

Spuiten

Toch onderscheidt hij zich op een belangrijk punt van zijn vakgenoten: Alex zweert bij het spuiten. Niet alleen van wanden en plafonds, maar liefst ook van plinten, deuren en kozijnen. Alex schat dat bij 80 procent van zijn werk er geen kwast of roller meer te pas komt. Het onderwerp verf spuiten kwam ook ruim aanbod in de Vaksjaak Podcast aflevering waar Alex Daub te gast was om te spreken over het schildersvak. De volledige Vaksjaak Podcast aflevering met Alex is onderaan deze blog te vinden.

Magnus Group

In deze vlog volgen we Alex een dag op locatie voor een megaklus. De vlog begint als Alex ons meeneemt hoe hij zijn bedrijfsbusjes inricht qua materialen. Vervolgens betreedt Alex één van zijn grootste klanten, de Magnus Group. De Magnus Group is bezig om de kantoorpanden te verduurzamen en dat proces begint natuurlijk bij de keuze van de juiste verf. Alex legt uit: “De wanden schilderen we hier met Sigma Air Pure. Dat is een verf die deformaldehyde (vuile deeltjes) uit de lucht haalt en dus zuivert. De giftige stoffen die vrijkomen worden geabsorbeerd door de wanden. Zo krijg je een beter binnenklimaat.” De andere Sigma product sterren die in de vlog voorbijkomen zijn Varnish Ultra Matt en Sigma S2U Nova Spray.

Luister ook de Vaksjaak Podcast
met Alex Daub

Luister en bekijk op Youtube:

Luister op Spotify:

loader