Sigmavlog #3

Op pad met Nico Bolten

Op pad met Nico Bolten. Amsterdamse schilderklussen op rolletjes.

Op een zonnige dag maakten wij Amsterdam onveilig met Nico Bolten van Sigma Service Center Amsteldijk. Deze ervaren en opgeruimde adviseur is nooit te beroerd om schilders bij te staan met raad en daad als het gaat om verschillende klussen. Hij bezoekt regelmatig schilders op en rond de steiger, bespreekt met hen eventuele problemen en spart met schilders om een plan van aanpak op te stellen.

Nico Bolten - adviseur van Sigma

In deze vlog volgen we Nico op z’n elektrische fiets op een rondgang door de stad. Zo is hij bij een oplevering op de Amsteldijk door schildersbedrijf Heer & Meester, waar hij onder andere een glansmeting doet. Ook bezoekt hij medewerkers van Zwarthoed Schilders, die bezig zijn met een project op de Zeedijk, en voorziet hij de schilders van Kaplan van nuttig advies over het schilderen van een gevel.

Tot slot neemt Nico een kijkje bij Graficare in Amsterdam-Noord, waar schilder Ruben van der Kruis, druk bezig was met het opnemen van de eerste aflevering van de Vaksjaak, een podcast voor en door schilders.

Binnenkort meer hierover, maar bekijk eerst de avonturen van Nico in Amsterdam!

h="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FvcOlw8qOlM?si=9ZWAbvuEzFmpQSAy" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Sigma verkooppunten:

overal, perfect bereikbaar!

loader