Bedankt schilders!

3 april 2024

Schilders in het zonnetje gezet tijdens 21ste Nationale Schildersdag

Sigma Coatings gaf 3 april tijdens de Nationale Schildersdag schilders de waardering die ze verdienen. Deze vakmensen staan dagelijks voor dag en dauw op om ons land mooier te maken en te beschermen, wat naadloos past in de PPG-missie 'We protect and beautify the world'.

Bekijk hier de vlog van onze 21ste editie:

Medewerkers van de PPG-kantoren gingen tijdens het jaarlijkse evenement samen met collega’s uit de buitendienst langs bij schilders in Nederland. Ook vertegenwoordigers van groothandels en brancheorganisatie OnderhoudNL sloten zich aan. Ze bezochten de schilders op de meest uiteenlopende werkplekken. Die kregen naast de persoonlijk overgebrachte dank voor hun vakmanschap wat leuke en lekkere aardigheidjes. Dit jaar namen zo’n 150 PPG-werknemersvrijwilligers deel aan het evenement en zijn zo’n 3.000 schilders bezocht. Ook de PPG-winkels, Sigmaverkooppunten, verwelkomden deze dag hun klanten feestelijk en met wat lekkers. Sigma Coatings organiseerde de eerste Nationale Schildersdag in 2003, en dit jaar was het dus de 21ste keer dat de PPG-medewerkers het land in trokken om duizenden schilders te bedanken. Op 17 april vindt de Nationale Schildersdag in België plaats.

Een Sigma verkooppunt vol lekkernijen

In onze vlog volgden we om te beginnen de schilderende broers Unal en Nihat van Kaplan Vastgoedonderhoud. Samen met hen reden we naar het voor de gelegenheid feestelijk uitgedoste Sigma verkooppunt in Alkmaar, waar we op de rijk gevulde tafels verfblikken met allerlei goodies en lekkers aantroffen.

Onze mascotte maakte indruk

Ze maakten daar ook kennis met Brushy, onze vrolijke ProGold mascotte van deze dag. Helaas raakten we Brushy al snel kwijt, aangezien een van de schilders die we bezochten Brushy voor eigen gebruik opeiste. Zo’n rare kwast had hij nog nooit in handen gehad!

loader