Sigma Coatings in 2022: Wat een jaar!

We kijken terug op 2022 als een fijn jaar. Met een lange, mooie zomer en veel dingen om trots op te zijn. Zo maakte onze SprayMaster (opnieuw) een vliegende start, letterlijk zelfs. Met hoogwerkers brachten twintig professionals een ontwerp van street artist Rosalie de Graaf tot leven tijdens het Street Art Event in Utrecht. De geweldige muurschildering, met biodiversiteit als thema, spreekt hopelijk ook jong talent aan om het schildersvak op te pakken. Want ook in 2023 blijft jong talent een belangrijk speerpunt voor ons merk. 
 
Vakmanschap 
 
Uiteraard zijn we op veel meer manieren met de toekomst bezig. Door continu te vernieuwen en innoveren, bijvoorbeeld. Precies zoals je van ons gewend bent. Want hoewel het ambacht blijft, verandert en vernieuwt de vakman. Dit is vakmanschap waar wij trots op zijn. Vandaar dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we dicht bij jou, de schilder, blijven staan. Zodat jij altijd werkt met de beste producten en - met een grote glimlach - 100% tevreden kunt zijn op een strak en vlekkeloos resultaat.  
 
In 2022 was het precies 300 jaar geleden dat we begonnen. En al driehonderd jaar lang telt alleen resultaat, dus ook weer in 2023. We gaan ervoor! 
 


 


 
loader