Sigma S2U Allure.

Klaar voor de komende jaren!

Dankzij het unieke Dual Guard System® van Sigma S2U Allure is het buiten houtwerk voor de komende jaren optimaal beschermd, weer of geen weer.

Verkooppunten

Sigma S2U Allure Gloss

Extreem duurzame hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.
  • 10 jaar schildervrij mogelijk
  • Gemakkelijk verwerkbaar van 0°C tot 30°C.
  • Eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen.
  • Uitstekend glansbehoud.
 

Sigma S2U Allure: meest duurzame lak voor buitenhoutwerk

Uw buitenhoutwerk krijgt door de jaren heen flink wat te verduren. Sigma S2U Allure, met Dual Guard System, is de meest duurzame lak voor uw buitenhoutwerk. Bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Zo bent u klaar voor de komende jaren! 
 

Strak gelakte kozijnen en deuren met Sigma S2U Allure!

Schilderwerk buiten heeft meer te verduren dan binnen. Of het nu gaat om het schilderen van houten ramen, kozijnen of deuren, Sigma S2U Allure is een lak die houtwerk beschermt tegen regen, sneeuw, hagel, vorst en hitte. Voor het optimale resultaat, gebruik de Sigma S2U Allure Primer als grondlaag en daarna Sigma S2U Allure Gloss of Sigma S2U Allure Satin als mooie duurzame afwerklaag.

Hulp nodig bij de klus? Bekijk onze handige tips!  

  Tips van schilder Alissa >
 

Uw houtwerk optimaal beschermd dankzij het Dual Guard System®.

Dual Guard System® (DGS) is het bindmiddel dat de duurzaamheid van kleur en glans van Sigma S2U Allure verbetert. DGS is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt waardoor de lak uistekend bestand is tegen uv-straling en andere weersinvloeden. Daardoor kan Sigma Coatings een 'schildervrij' garantietermijn garanderen van wel 10 jaar.

Bekijk de video om te weten hoe het Dual Guard System werkt >

 

Vind een verkooppunt in de buurt!

Op zoek naar een verkooppunt? Ga naar een verfspecialist bij u in de buurt en laat u adviseren over onze volledige Sigma S2U Allure lijn.
PPG.CookieFloater.Title PPG.CookieFloater.Link