Sigma Perfect

Geen strepen. Geen stress.

Zorgeloos een perfect en egaal eindresultaat, zelfs tijdens de meest uitdagende projecten. Dankzij Sigma Perfect zijn gerolde banen onzichtbaar na droging, zelfs bij veel lichtinval


Geen strepen, geen stress dankzij de Smooth Layer Technology!

Bekijk de Geen strepen, Geen stress uitdaging

Smooth Layer Technology

Hoe werd Sigma Perfect ontwikkeld?


Vakschilder Niels Zomerdijk werkt graag met de producten van Sigma Coatings. De introductie van de nieuwe Sigma Perfect Mat muur- en plafondverf was voor hem een reden om eens op zoek te gaan naar het verhaal achter verf. Want hoe worden muurverven eigenlijk ontwikkeld? Hij vroeg het aan Nora Boukris, innovatiemanager bij PPG.

  Lees het hele interview >
 

Project in beeld: villa in de verf met Sigma Perfect


Vakschilder Marcel Bohm kreeg de opdracht om de binnenkant van een grote villa in Beverwijk te schilderen. Na een drietal latextesten, koos hij voor Sigma Perfect voor dit project. Samen met een andere schilder ging hij aan de slag om het project na een kleine drie weken af te ronden.
  Bekijk het project >
  

Help, mijn klant wil een donkere kleur op de muur!


De trend van donkere kleuren vindt overal doorgang. Steeds meer consumenten vragen zich dan ook af hoe ze een donkere tint kunnen toepassen in hun eigen interieur. Als schilder kun je hier goed op inspelen. Styliste en kleurexpert Fabinne Bruyninckx deelt een paar handige adviezen. 
  Lees meer >
  

Vind een verkooppunt >

Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht