Kleurplan: voor de beste uitstraling van uw vastgoed

Heeft uw vastgoed niet meer de uitstraling die het moet hebben? Of wilt u het over een heel andere boeg gooien met het schilderwerk? Met een weloverwogen Kleurplan verandert en verbetert de uitstraling van uw pand.

Samen met u gaan we op zoek naar de gewenste uitstraling van uw vastgoed. Onze kleurexperts weten precies wat het effect van kleur is op de omgeving of op uw pand. Het advies dat zij geven is niet alleen een kleurplan, maar tegelijkertijd een kleurbelevingsplan.
 

Positieve invloed

Sigma weet dat doordacht kleurgebruik een positieve invloed heeft op de sfeer in een ruimte of omgeving en de stemming van mensen. Die kennis, opgebouwd dankzij jarenlange ervaring en samenwerking met (binnenhuis)architecten, kleurexperts en wetenschappers, delen we graag met u.
 

Verschillende omgevingen

Zo houden we tijdens het opstellen van een kleurplan rekening met de functie van het vastgoed. Een voorbeeld: in een zorggebouw werken rustgevende kleuren het beste, wat resulteert in sneller herstellende patiënten of in patiënten die zich simpelweg beter voelen in de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan rood in een verblijfsruimte voor demente ouderen, dat is geen passende kleur. Rood roept in deze groep onrust op, zeker bij een langer verblijf. Oranje, ook een warme kleur, zou er dan weer wel passen. In een wijk met sociaal-maatschappelijke uitdagingen kan bepaald kleurgebruik, dat in harmonie is met de architectuur en de omgeving, ervoor zorgen dat mensen zich prettiger voelen. Dat kan tot resultaat hebben dat er minder wordt verhuisd en er meer sociale controle is. Een kleurplan draagt dus niet alleen bij aan de uitstraling van uw pand, maar heeft ook een maatschappelijke functie.
 

Wat is uw kleurplan?

Welke wensen heeft u voor de uitstraling van uw pand? We geven u graag een weloverwogen advies. Neem contact op met de accountmanager van uw regio om te bespreken wat we met kleur voor uw vastgoed kunnen betekenen.
 

Nog meer rendement uit uw vastgoed?

Het Kleurplan is een dienst van Sigma  Real Estate Service. Wilt u weten welke diensten we nog meer aanbieden om meer rendement uit uw vastgoed te halen? Bekijk het overzicht