Buiten-gewoon goed voor binnen

Vind jouw winkel

Nu €10,- retour
Bij aankoop van Sigma Pearl Clean en/of Sigma S2U Nova

Hoe ontvang ik mijn €10,- retour? Om de €10,- retour te ontvangen, registreert u uw aankoop uiterlijk 31 maart 2024 via onderstaande button.

Registreer hier

Sigma S2U Nova dé krasvaste binnenlak

  • LTA+-technologie beschermt tegen slijtage en huidvetten
  • Kras- en slijtvast
  • Vergeelt niet
  • Geurarm en sneldrogend

Sigma Pearl Clean dé reinigbare muurverf

  • Reinigbare muurverf dankzij Easy Clean Technology
  • Vrijwel ongevoelig voor opglanzen
  • Uitstekende verwerking
  • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300
  • Ecolabel

De actie is geldig bij aankoop van Sigma Pearl Clean en Sigma S2U Nova in de periode van 29 januari t/m 1 maart 2024. De actie is geldig op het gehele Sigma Pearl Clean assortiment vanaf 2,5liter en het gehele Sigma S2U Nova assortiment vanaf 1 liter. Dit is een offline actie, dat wil zeggen dat het product gehaald en betaald moet zijn in de fysieke winkel. Deze actie geldt dus niet voor online aankopen.

Sigma S2U Nova met LTA+ technologie

Sigma S2U Nova is een goed dekkende, sneldrogende, kras- en slijtvaste houtlak voor binnen. Deze houtlak is bij jouw verfspecialist in alle kleuren te mengen. Sigma S2U Nova is beschikbaar in verschillende glansgraden, van mooi mat tot prachtig glanzend.

Sigma S2U
Nova Matt

Sigma S2U
Nova Satin

Sigma S2U
Nova Semi-Gloss

Sigma S2U
Nova Gloss

Alle Sigma muurverven zijn ook online verkrijgbaar bij:

Sigma Pearl Clean met Easy Clean Technology®

Wil je geen vlekken op de muur? Kies dan voor Sigma Pearl Clean. Dankzij de verbeterde formule is deze muurverf nog beter reinigbaar en egaal mat. Dus hoe vaak je ook schoonmaakt, de muur blijft mooi. Keer op keer op keer.
Lees meer >

Sigma Pearl
Clean Matt

Sigma Pearl
Clean Semi-Matt

Optimale reinigbaarheid dankzij Easy Clean Technology®

De Easy Clean Technology zorgt voor optimale reinigbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat waterige en vette vervuilingen worden afgestoten. In het laboratorium wordt de reinigbaarheid getest met onder andere balpeninkt, ketchup en jodium. Eerst met water en als dat niet voldoende is, dan met het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigma Cleaner. Met deze speciale cleaner lukt het vrijwel altijd om vervuilingen te verwijderen. Zelfs na meerdere malen reinigen is Sigma Pearl Clean Matt nog steeds vrijwel ongevoelig voor opglanzen.

Dankzij het oleofobe én hydrofobe karakter van deze verf krijgt vervuiling nauwelijks kans om in de verflaag te trekken en blijft er dus op liggen. En door de mogelijkheid om bij hardnekkige vlekken gebruik te kunnen maken van Sigma Cleaner, de speciaal ontwikkelde reiniger, is Sigma Pearl Clean Matt dé reinigbare muurverf.

Sigma Kleur van het jaar 2024:
Limitless

Maak kennis met Limitless: Sigma Coatings Kleur van het Jaar 2024. Warme honingbeige tint weerspiegelt de veranderende klantvoorkeur voor zachtere, lichtere kleuren. In een tijdperk van ongekende creativiteit en verandering, introduceert Sigma met trots de Sigma Coatings kleur van het jaar 2024: Limitless (PPG1091-3). Deze frisse, warme tint belichaamt zowel de kracht van een primaire kleur als de subtiliteit van een neutrale kleur.

Lees meer >

loader