Clockwork Toy - Warme stormachtige grijs

Clockwork Toy (PPG1009-4) is een middentoon, warme, stormachtig grijs met een ebbenhouten ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor hoofdmuren, de accentmuur of in accessoires. Ook mooi in de gang waar deze goed combineert met een wit en een selectie (kleurige) kunstwerken. Probeer deze kleur uit met onze ColourSticker of met de 250ml Sigma Colour Tester.
 

 

60-30-10 met Clockwork Toy

 
Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd! De grijze kleur is goed te combineren met zowel warme als koelere kleuren. Combineer de hue met grijze tinten voor een strak effect of voeg wat kleur toe met een blauwe of groene tint.

 
Mogelijke combinaties:


 

Test je kleur

 
Met de Sigma ColourSticker test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen.
 
Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips.

loader