Op reis met Sigma in Praag


Het is bouwvak! De komende paar weken kun je even lekker bijkomen van een ongetwijfeld drukke werkperiode. In ‘Op reis met Sigma-TripTip!’ geven we je leuke reistips met een Sigma-tintje voor jouw stedentrip. Deze keer: Praag!

Citytrip: Praag

De TripTip van deze week laat je nét even een andere kant zien van de Tsjechische hoofdstad Praag. Want hoewel het Nationale Museum en het Nationale Theater waarschijnlijk sowieso al op je must-see-lijstje stonden, wordt dit natuurlijk nog leuker in de wetenschap dat ze zijn geschilderd (binnen én buiten) met PPG-Sigma-producten. Zo is het theater behandeld met PRIMALEX ®facade coating. Deze coating imiteert het zandstenen uiterlijk, zodat het gebouw er historisch accuraat blijft uitzien, terwijl het tegelijkertijd beschermd is tegen de elementen. Het museum wordt onderhouden met JOHNSTONE‘S®-producten.


Ga jij naar Italië deze bouwvak en ga jij naar één van deze locaties? Stuur ons dan jouw bouwvakantiekiekje op of tag ons via social media. Nog niet helemaal overtuigd? Volgende week gaan we weer op reis en bezoeken we een ander land!


loader