Kleur en gereedschap

Dag: 1/2 dag, ochtend
Kosten: € 175,00 (per cursist)
Max. deelnemers: 20

U wilt een kleuradvies geven. Daar heeft u kleurmaterialen bij nodig; het gereedschap van de specialist. Maar hoe gebruik je kleurmaterialen, zoals kleurenwaaiers, stalen en kleuradviesboeken? Wat is het systeem van kleurmaterialen, hoe zijn ze samengesteld, waarom zijn ze zo gemaakt en hoe werk je ermee? De kleurtrainers ontwikkelen de kleurmaterialen voor Sigma en weten dat als geen ander. Centraal staat de visie van Sigma op kleur, zoals die onder meer helder is vastgelegd in de visie van Colours of Life. Hierin is alle kleurkennis van Sigma samengebracht, waaronder techniek, esthetiek, functie en bovenal onze beleving van kleur.

Voor wie?
Voor professionals die kleurmaterialen goed willen gebruiken, waaronder schilders, retailers, architecten en beroepen die betrokken zijn bij het maken van kleurontwerpen.

Leerdoelen
U krijgt inzicht in het praktische en optimale gebruik van alle kleurmaterialen die Sigma heeft ontwikkeld. Met die kennis weet u ook om te gaan met andere bestaande kleurmaterialen. U weet de adviestools te gebruiken, waardoor u een advies kleurtechnisch goed kunt begeleiden.

Aanpak
Gewerkt wordt met alle kleurmaterialen van Sigma.

Uw voorkennis
Om deze training goed te kunnen volgen, heeft u de kennis nodig uit de training Kleur & Theorie. Geadviseerd wordt deze training te volgen met de training Kleur & Beleving.

Tijd en locatie
Halve dagtraining van 10.00 tot 12.30 uur.

Prijs
De prijs is inclusief naslagwerk, lunch en € 100,- aan cursusmateriaal / excl. btw.  Volgt u de training Kleur & Gereedschap en Kleur & Beleving op dezelfde dag, dan ontvangt u € 45,- korting op het totaalbedrag.

Interesse?
De training wordt op aanvraag ingepland. Neem contact op met uw Sigma relatieverantwoordelijke of ga naar het dichtstbijzijnde Sigma verkooppunt.
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht