0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Al Sigma klant? Vraag nu een account aan!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

14 mei 2013

Symposium Co-creatie in de zorg

Symposium Co-creatie in de zorg

14 mei 2013

‘Co-creatie in de zorg’ geeft inzicht in vriendelijker, humaner en efficiëntere zorgomgeving

Zorgsymposium voor architecten, facility managers en andere geïnteresseerden in Amsterdam 

Op 14 mei aanstaande vindt het zorgsymposium ‘Co-creatie in de zorg’ plaats in het AMC te Amsterdam. Tijdens de dag kunnen geïnteresseerden zoals architecten en facility managers hun inzichten in de bouw- en ontwerpaspecten die zorgomgevingen vriendelijker, humaner en efficiënter maken, verdiepen en verbreden. Drie vooraanstaande sprekers, te weten Iris Bakker (Levenswerken), Arnold Sikkel (EGM Architecten) en Fabienne Bruyninckx (Bruyninckx Designers N.V.) nemen ons vanuit hun verschillende achtergronden mee in het thema ‘Comfort en gemak in gebouwen’.
 
 
 
 

“Onze zintuigen vormen een samenhangend mechanisme waarmee wij onze omgeving ervaren.” Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden laat Iris Bakker zien hoe we de omgeving met onze zintuigen ervaren en waarom we ruimtes al of niet als plezierig ervaren. Fabienne Bruyninckx gaat in op de professionele onderbouwing van de werking van kleur op de mens en met name de toegevoegde waarden van kleurgebruik in de zorg. Arnold Sikkel vertelt aan de hand van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten van een aantal ziekenhuizen over de invloed van het gebouw op de mens.

Marcellino Bogers zal het symposium begeleiden als dagvoorzitter. Marcellino spreekt als geen ander de taal van verpleegkundigen en verzorgenden en weet als spreker, dagvoorzitter en/of discussieleider op elk congres met zijn humor, kritische stellingname en originele werkwijze een levendige discussie uit te lokken. 

Het symposium ‘Co-creatie in de zorg’ wordt speciaal georganiseerd voor architecten, facility managers en anderen die vakinhoudelijk actief zijn bij het ontwerpen, (ver)bouwen en inrichten van ziekenhuisomgevingen. Dit initiatief is ontstaan uit een samenwerkingsverband van de vier bedrijven Forbo Flooring, Knauf, Rockfon en Sigma Coatings die hun expertise bundelen en gespecialiseerde producten en diensten voor ziekenhuisomgevingen aanbieden.  

Forbo Flooring, Knauf, Rockfon en Sigma Coatings nodigen u uit het zorgsymposium ‘Co-creatie in de zorg’ en aansluitende borrel bij te wonen op 14 mei in het Amsterdam Medisch Centrum (AMC) vanaf 12.30u. 

Inschrijven op: www.forbo-flooring.nl/cocreatie   

Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht