0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Al Sigma klant? Vraag nu een account aan!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

21 juni 2013

Succesvol zorgsymposium

Succesvol zorgsymposium

21 juni 2013

‘Co-creatie in de zorg’ succesvol symposium  

Zorgsymposium voor architecten, facility managers en andere geïnteresseerden in Amsterdam  

In mei vond het zorgsymposium ‘Co-creatie in de zorg’ plaats in het AMC te Amsterdam. Tijdens deze dag konden geïnteresseerden zoals architecten en facility managers hun inzichten in de bouw- en ontwerpaspecten die zorgomgevingen vriendelijker, humaner en efficiënter maken, verdiepen en verbreden. Drie vooraanstaande sprekers, te weten Iris Bakker (Levenswerken), Arnold Sikkel (EGM Architecten) en Fabienne Bruyninckx (Bruyninckx Designers N.V.) nemen ons vanuit hun verschillende achtergronden mee in het thema ‘Comfort en gemak in gebouwen’. 

“Onze zintuigen vormen een samenhangend mechanisme waarmee wij onze omgeving ervaren.” Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden liet Iris Bakker zien hoe we de omgeving met onze zintuigen ervaren en waarom we ruimtes al of niet als plezierig ervaren. Fabienne Bruyninckx ging in op de professionele onderbouwing van de werking van kleur op de mens en met name de toegevoegde waarden van kleurgebruik in de zorg. Arnold Sikkel vertelde aan de hand van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten van een aantal ziekenhuizen over de invloed van het gebouw op de mens.

Marcellino Bogers was dagvoorzitter op het symposium. Marcellino spreekt als geen ander de taal van verpleegkundigen en verzorgenden en wist als spreker, dagvoorzitter en discussieleider met zijn humor, kritische stellingname en originele werkwijze levendige discussies uit te lokken.

Het symposium ‘Co-creatie in de zorg’ werd speciaal georganiseerd voor architecten, facility managers en anderen die vakinhoudelijk actief zijn bij het ontwerpen, (ver)bouwen en inrichten van ziekenhuisomgevingen. Dit initiatief is ontstaan uit een samenwerkingsverband van de vier bedrijvenForbo Flooring, Knauf, Rockfon en Sigma Coatings die hun expertise bundelen en gespecialiseerde producten en diensten voor ziekenhuisomgevingen aanbieden.  

Kijk hier voor een impressie van deze succesvolle dag
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht