0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Al Sigma klant? Vraag nu een account aan!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

22 januari 2018

Sigma S2U Nova Traplak: strak gelakte trap mét anti-slip

Sigma S2U Nova Traplak: strak gelakte trap mét anti-slip

22 januari 2018

 Om traptreden meer grip te geven wordt vaak vloerbedekking, rubberen strips of coating met additief Traplak-met-blik.jpgtoegepast. Deze zijn meestal minder mooi, lastig aan te brengen of niet goed te reinigen. Met de introductie van Sigma S2U Nova Traplak is dat nu niet meer nodig. Sigma S2U Nova Traplak voldoet aan alle eisen. Het product biedt de voordelen van Sigma S2U Nova én geeft een mooi egaal oppervlak met anti-slip.
 

Kwaliteit en gebruiksgemak

De nieuwe Sigma S2U Nova Traplak levert kwaliteit en gebruiksgemak. ‘Tot nu toe moest een schilder voor stroeve loopvlakken en gladde leuningen van een trap met twee verschillende producten werken. Sigma S2U Nova Traplak maakt daar een eind aan, want de lak is geschikt voor zowel traptreden als andere onderdelen van de trap. Een met Sigma S2U Nova Traplak geschilderde trap ziet er als één geheel uit, want de lak komt uit een en dezelfde pot’, zegt Petra Sanders - Van der Heijden, Technisch Product Manager Lakken. Sigma S2U Nova Traplak kan in de gewenste kleur worden gemaakt. Dat houdt in dat de schilder geen extra laag met een anti-slip werking hoeft te schilderen, wat tot nu toe nodig was.
 

Beschermend schild door LTA+ -technologie

Een andere belangrijke eigenschap van de lak is de LTA+ -technologie. Door speciale bindmiddelcombinaties werkt deze technologie als een schild dat de lak beschermt tegen huidvet en dagelijks gebruik. Door huidvet kan reguliere lak zacht worden en gevoelig voor vuilaanhechting en beschadiging. Maar door de LTA+ -technologie wordt Sigma S2U Nova Traplak niet zacht en vuil. Ook na langdurige vetbelasting blijft de lak keihard en goed te reinigen. Daarnaast kan de lak wel tegen een stootje, de lak is namelijk kras- en slijtvast en gaat slijtage van kleding tegen.
 

Esthetisch eindresultaat

En dan is er nog het esthetisch eindresultaat. Door de uitstekende vloei ziet dat er mooi egaal uit. ‘Het gehele assortiment watergedragen Sigma S2U Nova heeft dezelfde vloei en prestatie, kortom dezelfde kwaliteit, als synthetische verven’, aldus Sanders - Van der Heijden. ‘Een ander voordeel is dat wit ook wit blijft. Op donkere plekken, denk aan een donker trapgat waar uv-licht ontbreekt, kan wit vergelen. Maar Sigma S2U Nova Traplak vergeelt niet. Kortom, Sigma S2U Nova Traplak, de ideale lak om je trap mee te behandelen.

MNF-20171221-3579.jpg

 
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht