0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Al Sigma klant? Vraag nu een account aan!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

29 januari 2015

Nieuws over Sigma S2U Nova

Nieuws over Sigma S2U Nova

29 januari 2015

Sigma Coatings introduceert een nieuwe, watergedragen lak, Sigma S2U Nova met LTA+-technologie. Door de unieke combinatie van bindmiddelen is het houtwerk beter beschermd tegen krassen, huidvet en vuil.

Vakmanschap
De hardheid van de watergedragen lak is vergelijkbaar met de hardheid van een alkydlak. Daarnaast is de laagdikte van de lak verhoogd met 5 µm naar 35 µm, wat zorgt voor een betere dekking. Door de bindmiddelcombinatie en de hogere laagdikte is de ‘open tijd’ van de lak verdubbeld. Dit zorgt ervoor dat de lak lange tijd goed blijft vloeien en daardoor beter verwerkbaar is voor de schilder. Bovendien is Sigma S2U Nova zeer kleurvast en geurarm. Vakschilder Nick van Driel van Nick van Driel Interieur en Afwerking uit Berlicum: ‘Deze lak stelt je echt in staat om je vakmanschap te laten zien.’

Hardere eindlaag biedt meer bescherming tegen krassen
Lakken uit de Sigma S2U Nova productlijn zijn watergedragen producten die houtwerk binnen beschermen tegen dagelijkse invloeden als huidvet door aanrakingen en beschadigingen als gevolg van krassen. De zogenaamde cross-linking zorgt voor een sterkere verbinding van de polymeren (onder andere polyurethan) in de lak. ‘Sigma S2U Nova-lak onderscheidt zich door een hardere eindlaag die meer bescherming biedt tegen krassen. Ook is de lak zeer resistent tegen verweking als gevolg van aanraking met huidvet’, zegt Gerard van der Worp, Technical Manager Architectural Coatings bij Sigma.

DUBOkeur gecertificeerd
Tenslotte heeft de lak ook een DUBO-keur. Hierdoor is de watergedragen Sigma S2U Nova één van de milieuvriendelijkste lakken op de markt. 

Grootse campagne
Vanaf maandag 18 januari start Sigma een campagne en zal er veel aandacht zijn voor Sigma S2U Nova. De keiharde lak voor binnen. Kijk hier voor een Sigma verkooppunt bij u in de buurt.
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht