0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Al Sigma klant? Vraag nu een account aan!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

11 februari 2020

Sigma Coatings en Repair Care bundelen de krachten

Sigma Coatings en Repair Care bundelen de krachten

11 februari 2020

Repair Care en Sigma Coatings (PPG) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarmee de houtreparatieproducten van Repair Care vanaf medio april in de Sigma Service Centers (SSC’s) beschikbaar zullen zijn. Met de overeenkomst zetten zowel Sigma Coatings als Repair Care een grote stap om hun leidende positie in de Nederlandse markt verder uit te breiden.

Op 30 januari jl. hebben de partijen de samenwerkingsovereenkomst gesloten. In het akkoord zijn onder andere distributieafspraken gemaakt. Hierdoor ligt het productassortiment van Repair Care vanaf medio april bij de eerste SSC’s in het schap. In mei zullen alle filialen zijn ingericht met Repair Care, naast de assortimenten van Sigma Flexidur en ProGold.

Een ander onderdeel van de overeenkomst is dat de houtreparatieproducten van Repair Care opgenomen worden in de verfadviezen van Sigma Coatings. “Repair Care is de organisatie bij uitstek die ons met houtrenovatie kan helpen om onze leidinggevende positie in de Nederlandse verfmarkt met onze merken Sigma Coatings en ProGold nog te versterken. Deze overeenkomst is hiervoor een wezenlijke stap”, aldus Paul Verheul, Sales Manager bij Sigma Coatings.

Aldo Luinge, Commercieel Manager Repair Care: “Bij Repair Care streven we naar dezelfde hoge kwaliteit als bij PPG, het moederbedrijf van Sigma Coatings. En ook hun visie op duurzaamheid sluit aan op die van ons. De samenwerking is dan ook niet meer dan logisch. Via deze samenwerking met Sigma Coatings bieden we onze klanten niet alleen een nog betere verkrijgbaarheid, maar ook kwaliteit!”

Over Sigma Coatings en PPG

Sigma Coatings. Uw Resultaat telt.
Sigma staat waar u voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur. Dus luisteren en leren we, en werken we dagelijks aan producten en diensten die u helpen het beste uit uzelf te halen. Zo wordt ieder project een succes. Van groot tot klein. Onze kennis delen we graag en actief met u. Of het nu gaat over techniek, materiaal, kleur of duurzaam onderhoud. En we blijven ons voortdurend verbeteren. Dus investeren we continu in slimme, toekomstgerichte oplossingen. Dit alles met maar één doel voor ogen: een resultaat waar u trots op kunt zijn. Nu en straks. Keer op keer.

PPG: WE PROTECT AND BEAUTIFY THE WORLD™
Bij PPG werken we elke dag aan het ontwikkelen en leveren van de verf, coatings en speciale materialen waar onze klanten al meer dan 135 jaar op vertrouwen. Met toewijding en creativiteit lossen we de grootste uitdagingen van onze klanten op, en werken we nauw met hen samen om de juiste aanpak te vinden. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Pittsburgh, USA, maar wij zijn actief en innoveren in meer dan 70 landen. De gerapporteerde netto omzet bedroeg $15,1 miljard in 2019. We bedienen klanten in de bouwsector, consumentenmarkt, industrie- en transportsector, en reparatie- & vervangingsmarkt. Kijk voor meer informatie op www.ppg.com. We protect and beautify the world is een handelsmerk en het PPG-logo is een geregistreerd handelsmerk van PPG Industries Ohio, Inc.

Over Repair Care International
Repair Care International introduceerde in 1989 een totaalconcept voor duurzaam onderhoud van voornamelijk houten kozijnen. Behouden in plaats van vervangen was én is nog steeds de visie. De organisatie levert een compleet pakket van kennis, werkwijzen, producten en toebehoren voor duurzame reparatieoplossingen bij houtproblemen. Als enige op de markt biedt Repair Care een tienjarige, niet-aflopende systeemgarantie met vrije keuze in het verfsysteem. Het hoofdkantoor van Repair Care is gevestigd in Waalwijk. Daarnaast heeft ze nog vestigingen in Engeland en Duitsland.
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht