0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Al Sigma klant? Vraag nu een account aan!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

01 januari 2019

Sigma Air Pure verkozen tot ‘Beste Product van Nederland 2018-2019’

Sigma Air Pure verkozen tot ‘Beste Product van Nederland 2018-2019’

01 januari 2019

Sigma Air Pure, met verve geslaagd

Luchtzuiverende muurverf van Sigma verkozen tot ‘Beste Product van Nederland 2018-2019’

Een duurzame muurverf die je interieur verfrist én de lucht binnenshuis zuivert? Het bestaat bij ons. Sigma Air Pure won overtuigend de eerste prijs in de strijd om de titel ‘Beste Product van Nederland 2018-2019’. Deze innovatieve matte muurverf haalt tot 70% van de schadelijke formaldehydemoleculen uit de lucht, met een beter binnenklimaat tot gevolg.

Bij de verkiezing van ‘Beste Product van het Jaar’ beoordelen consumenten producten in 32 verschillende categorieën op de volgende aspecten: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid. Sigma Air Pure won de prijs in de categorie verf en mag één jaar lang deze fel begeerde titel dragen.

Sigma Air Pure is een innovatieve biobased muurverf met een luchtzuiverende werking. Doordat meubels, tapijten, interieurstoffen maar ook bouwmaterialen zoals spaan- en vezelplaten formaldehyde uitstoten (een van de meest schadelijke vluchtige organische stoffen), laat de luchtkwaliteit binnenshuis vaak te wensen over. Dankzij de Air Purifying Technology filtert Sigma Air Pure deze formaldehydemoleculen uit de lucht en neutraliseert ze. Afhankelijk van de oppervlakte en concentratie schadelijke stoffen, tekent Sigma zo meerdere jaren voor een betere luchtkwaliteit in huis of op kantoor.

De matte verf leent zich bij uitstek voor het afwerken van wanden en plafonds, en is verkrijgbaar in alle vermengbare kleuren. Zelf draagt Sigma Air Pure trouwens ook zijn steentje bij aan een zuiverdere wereld: zo is het bindmiddel van de verf van hernieuwbare bronnen gemaakt en bestaat de verpakking uit 100% gerecycleerde materialen.

meer info op www.besteproductvanhetjaar.nl

Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht