0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Al Sigma klant? Vraag nu een account aan!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

20 oktober 2014

Co-Creatie Zorgsymposium

Co-Creatie Zorgsymposium

20 oktober 2014

Het symposium 'Co-creatie  in de Zorg', wordt 5 november voor de tweede keer georganiseerd. De locatie is dit jaar het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg, koploper op het gebied van revitalisering van vastgoed. Daarbij werkte het ziekenhuis volgens de ‘lief en lean’ methode, tevens het subthema van ‘Co-creatie in de zorg’ 2014. Inspirerende sprekers als de uitvoerende architecten Frank Burger en Liesbeth Wesseling (a/d Amstel architecten), Manager Facilitair Bedrijf en Vastgoed Ad van de Laar (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) en schrijver, dichter en zorgervaringsdeskundige Bart Chabot vertellen over ‘lief en lean’ als succesvolle bouwstenen voor revitalisering van de zorgomgeving. Andere vragen die aan bod komen: hoe realiseer je vernieuwing in een tijd waarin nieuwbouw moeilijk te realiseren is en hoe lever je topzorg in bestaande omgevingen? Marcellino Bogers, die zijn sporen verdiende in de zorg, maar ook als congresorganisator en cabaretier, functioneert als dagvoorzitter en leidt de discussies.

‘Co-creatie in de zorg’ wordt georganiseerd door Forbo Flooring, Knauf, Rockfon en Sigma Coatings - allen gespecialiseerd in producten en diensten voor ziekenhuisomgevingen  - omdat wij menen dat bij elkaar over de schutting kijken kan helpen en leiden tot vernieuwende en effectieve ideeën. Daarbij moet het doel altijd een optimale zorgomgeving zijn waarin de gebruikers van het gebouw centraal staan. Zij moeten zich op hun gemak voelen door de juiste inzet van materialen, middelen en kleur. Door kennis, ervaring en producten te bundelen en in te zetten voor de inrichting van zorginstellingen kan zorg effectiever en ‘lean’ worden, terwijl aan ‘lief’ niet wordt ingeboet, aldus de initiatiefnemers.

U bent van harte uitgenodigd.
Voor veel meer informatie over ‘Co-creatie in de zorg’, de aansluitende netwerkborrel en aanmeldingen zie www.co-creatieindezorg.nl
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht