01 april 2013

Sigma introduceert iPhone app

Sigma introduceert iPhone app

01 april 2013

Sigma Coatings heeft een iPhone applicatie ontwikkeld: Sigma ColourMate. Dankzij deze app is het mogelijk om via de iPhone/iPod Touch het uitgebreide aanbod aan Sigma Coatings kleurenwaaiers te raadplegen en zelf een kleurenpalet samen te stellen. Op elk gewenst moment en waar dan ook. Ziet u ergens een mooi kleurtje? Maak een foto met uw iPhone en vind de dichtst benaderende Sigma Coatings kleur.

Bekijk hier het demo-filmpje

Kleuradvies
Met Sigma ColourMate is het mogelijk om op elk gewenst moment, en waar dan ook, een persoonlijk kleuradvies of kleurenpalet voor uw klant samen te stellen. Zo onstaat er meteen een goede indruk van de gekozen kleuren. U kunt dit meteen delen via de sociale netwerksites. Maar er is nog meer.

Inspiratie
U kunt met de iPhone uw inspiratiebronnen vastleggen met de camera. Met Sigma ColourMate worden de kleuren van de foto automatisch weergeven in een kleurenpalet. De foto en kleuren kunnen handmatig bijgesteld worden, bijvoorbeeld om witbalans en verzadiging aan te passen.

Voor de klant
Het kleuradvies kan opgeslagen en later ook uitgeprint worden. Bovendien kunt u het opgeslagen kleuradvies koppelen aan uw klantenbestand. De klant kan hij zo direct een goede indruk geven van de gekozen kleurcombinaties. Ook vindt u met behulp van de app meteen het dichtstbijzijnde Sigma verkooppunt.

De Sigma ColourMate app is geschikt voor de iPhone/iPod Touch en kan gratis gedownload worden in de iTunes App Store.
Hier vindt u een demofilmpje van de nieuwe app.

Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie